reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
Oj kochana ty to sie masz... :-( nie masz zadnej siostry co by ci mogła brzusio porzyczyc na 9 miesięcy? Mi moja siostra odrazu powiedziała ze jak sie okaze ze cos jest nie tak z moim i zarodki nie beda sie zadomawiac to ona mi urodzi dziecko bez problemu, ja tez bym to dla niej zrobiła bez zastanowienia.

@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!

8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65

Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.

I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.

Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
@tina35 kochana jak ja się cieszę że u Ciebie takie super wieści[emoji1]
Gratuluję!!!
Wiem że jeszcze długa droga żeby móc utulic swoje dzieciątko i dużo stresów i zmartwień przed Tobą, ale to piękny początek i oby tak dalej...

Mistrzem 6dpt jest @dżoasia :) jak ma coś wyjść to wyjdzie.
:-) :):-) :):-) :)
A ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
to cykl prawie naturalny ;)
@Akatombo, a bierzecie dwa? U mnie 5 transfer był szczęśliwy, życzę Wam tego samego...
Rzeczywiscie już po połowkowych, czekam terqz na 25 tc by odetchnąć ;)
a potem do 30tc, potem do 34tc, potem do 36... i tak dalej :D
Nareszcie zes to wydusila[emoji23]ode mnie w beret tez dostaniesz[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja ją uchleję melisą :-D
13.03 ale też byłaś na USG w tych 3 weryfikacjach? Właśnie tu tkwi problem. Na krew to ja podjadę, ale na wizyty to już problem, nie mam z kim zostawić rocznika i brać go ze sobą? Boże... jak ja dam radę?
Bez sensu to usg po weryfikacjach, przecież i tak nic nie będzie widać. Może coś źle zrozumiałaś?
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
lametta + estrofem? pierwsze słyszę...

Jeśli 27 lutego miałam zastrzyk z Pregnylu a luteinę i duphaston mam brać do 8 marca (póki co- bo w ten dzień mam zweryfikować tez progesteron) to kiedy powinnam dostać miesiączkę ?
Liczę ze nie dostanę ale gdyby jednak tak miało się zdarzyć to kiedy ?

reklama
Jeśli 27 lutego miałam zastrzyk z Pregnylu a luteinę i duphaston mam brać do 8 marca (póki co- bo w ten dzień mam zweryfikować tez progesteron) to kiedy powinnam dostać miesiączkę ?
Liczę ze nie dostanę ale gdyby jednak tak miało się zdarzyć to kiedy ?
jak beta bedzie ujemna i odstawisz leki, wczesniej raczej nie przyjdzie

Do góry