reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
Oj kochana ty to sie masz... :-( nie masz zadnej siostry co by ci mogła brzusio porzyczyc na 9 miesięcy? Mi moja siostra odrazu powiedziała ze jak sie okaze ze cos jest nie tak z moim i zarodki nie beda sie zadomawiac to ona mi urodzi dziecko bez problemu, ja tez bym to dla niej zrobiła bez zastanowienia.

@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!

8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65

Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.

I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.

Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
@tina35 kochana jak ja się cieszę że u Ciebie takie super wieści[emoji1]
Gratuluję!!!
Wiem że jeszcze długa droga żeby móc utulic swoje dzieciątko i dużo stresów i zmartwień przed Tobą, ale to piękny początek i oby tak dalej...

Mistrzem 6dpt jest @dżoasia :) jak ma coś wyjść to wyjdzie.
:-) :):-) :):-) :)
A ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
to cykl prawie naturalny ;)
@Akatombo, a bierzecie dwa? U mnie 5 transfer był szczęśliwy, życzę Wam tego samego...
Rzeczywiscie już po połowkowych, czekam terqz na 25 tc by odetchnąć ;)
a potem do 30tc, potem do 34tc, potem do 36... i tak dalej :D
Nareszcie zes to wydusila[emoji23]ode mnie w beret tez dostaniesz[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja ją uchleję melisą :-D
13.03 ale też byłaś na USG w tych 3 weryfikacjach? Właśnie tu tkwi problem. Na krew to ja podjadę, ale na wizyty to już problem, nie mam z kim zostawić rocznika i brać go ze sobą? Boże... jak ja dam radę?
Bez sensu to usg po weryfikacjach, przecież i tak nic nie będzie widać. Może coś źle zrozumiałaś?
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
lametta + estrofem? pierwsze słyszę...

Jeśli 27 lutego miałam zastrzyk z Pregnylu a luteinę i duphaston mam brać do 8 marca (póki co- bo w ten dzień mam zweryfikować tez progesteron) to kiedy powinnam dostać miesiączkę ?
Liczę ze nie dostanę ale gdyby jednak tak miało się zdarzyć to kiedy ?

reklama
Jeśli 27 lutego miałam zastrzyk z Pregnylu a luteinę i duphaston mam brać do 8 marca (póki co- bo w ten dzień mam zweryfikować tez progesteron) to kiedy powinnam dostać miesiączkę ?
Liczę ze nie dostanę ale gdyby jednak tak miało się zdarzyć to kiedy ?
jak beta bedzie ujemna i odstawisz leki, wczesniej raczej nie przyjdzie

Do góry