reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam;)
O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżający

Jak to jest na leniwą księżniczkę ?;)

Wspaniałe wiadomości!Pierwszy raz spotykam się z Liwią ale bardzo mi się podoba!
Bardzo mi przykro :( do kilku dni powinna już przyjść.
@Małgoś86 już spokojniejsza po informacjach dziewczyn?

Totalnie bez reguły,ja miałam blastke mrożaka po PGS -padło,druga 4 dniową blastkę świeżaka -padło a teraz 4 dniowa morula świeżak i coś załapało.ale dopiero musze poczekać na przyrosty.
Jagoda spokojnie będzie dobrze:)Trzymam kciuki za rośnięcie komórek.
@sksk daj znać jak dzisiejsza wizyta i jakie kroki.

Jagoda nie ma kompletnie reguly gdzie boli i co się bedzie działo ale na pewno nic jeszcze nie pęka ;) Trzeba czasu choć wiem jaka stresująca jest ta niepewność.
@Ropuszka666 udało się z intralipidem??

Wychodź z tych krzaków ;)
Jakiś plan na daleką przyszłość?

Lotta bardzo mi przykro z powodu spadku bety :( Życzę Ci siły do dalszej walki-masz jakieś mrozaczki?
@Kurcia jak te krostki tak na dole?

Ja w Krakowie się lecze.trzymam kciuki za Twoją stymulacje i czytam wstecz wiadomosci więc pewno bliżej środy będę wiedzieć jak u Ciebie :)
Narazie siedze cicho obserwuje i gratuluje bo chyba dobrze widziałam :Dnie chce nic zapeszać

O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżający

Wiesz u nas tez poprzednio było 3x beta + 1 usg po 2 tyg i juz do swojego gina poprzednio jeździłam do Gdańska teraz otworzyli mi oddział w Bydgoszczy no i sobie jeżdżę. .mam wrażenie ze oni tu się dopiero uczą

@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!

8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65

Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.

I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.

Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
No kochana to jestesmy szczęściary tego samego DNIA TRANSFEROWEGO!!!!
Ja tez mam wysokie tsh bo 4 ale to nie przeszkodziło tak jak u ciebie.
Gratulacje!!! I dziekuje ze mnie namówiłas na ten wczorajszy test dzieki tobie wczorajszy dzien był jednym z najlepszych w moim życiu, trzymaj sie kochana.

Tak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam;)

13.03 ale też byłaś na USG w tych 3 weryfikacjach? Właśnie tu tkwi problem. Na krew to ja podjadę, ale na wizyty to już problem, nie mam z kim zostawić rocznika i brać go ze sobą? Boże... jak ja dam radę?

@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!

8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65

Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.

I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.

Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.

Jeeeejjjjj!!!! Ale fajnie - nareszcie po tylu przejsciach taki piękny wynik :) Bardzo się cieszę i gratuluję :D :D :D

Dziewczynki, za wszystkie mega kciuki!
@ilmenau dopiszesz mnie do kalendarza proszę? w sobotę 9 marca - wizyta przed criotransferem :)

dodane

Wpisz mnie prosze @ilmenau na 21 marca wizyta kontrolna z wynikami

dodane

Ja bym tylko chciała SN, ale to wiadomo, różnie bywa :)
Cesarka to w końcu operacja, dziecko jest „wyrwane” z brzucha, nie przeciska sie przez kanal rodny. Można powiedzieć, że nie wie, że ma wyjść ;))

No właśnie jestem podobnego zdania, ale moja mama przechodziła przez sn i cc i powiedziała, ze cc wspomina lepiej. Ale teraz czasy się zmieniły i można wziąć znieczulenie

reklama
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??

Do góry