Elessi
Fanka BB :)
Podejrzewam ze ty masz teraz stymulacjęA ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podejrzewam ze ty masz teraz stymulacjęA ja jestem jak narazie tylko na zastrzykach to jaki to cykl?
O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżającyTak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam
Narazie siedze cicho obserwuje i gratuluje bo chyba dobrze widziałam nie chce nic zapeszaćJak to jest na leniwą księżniczkę ?
Wspaniałe wiadomości!Pierwszy raz spotykam się z Liwią ale bardzo mi się podoba!
Bardzo mi przykro do kilku dni powinna już przyjść.
@Małgoś86 już spokojniejsza po informacjach dziewczyn?
Totalnie bez reguły,ja miałam blastke mrożaka po PGS -padło,druga 4 dniową blastkę świeżaka -padło a teraz 4 dniowa morula świeżak i coś załapało.ale dopiero musze poczekać na przyrosty.
Jagoda spokojnie będzie dobrzeTrzymam kciuki za rośnięcie komórek.
@sksk daj znać jak dzisiejsza wizyta i jakie kroki.
Jagoda nie ma kompletnie reguly gdzie boli i co się bedzie działo ale na pewno nic jeszcze nie pęka Trzeba czasu choć wiem jaka stresująca jest ta niepewność.
@Ropuszka666 udało się z intralipidem??
Wychodź z tych krzaków
Jakiś plan na daleką przyszłość?
Lotta bardzo mi przykro z powodu spadku bety Życzę Ci siły do dalszej walki-masz jakieś mrozaczki?
@Kurcia jak te krostki tak na dole?
Ja w Krakowie się lecze.trzymam kciuki za Twoją stymulacje i czytam wstecz wiadomosci więc pewno bliżej środy będę wiedzieć jak u Ciebie
O jeny jakie kontrolowanie, to moj dr jednak jest wyluzowany i chyba nie zakłada ze u nas cos sie wydarzy bo odrazu mi powiedział wczoraj żebym przyjechała za miesiac sprawdzić serducho :-) moze u nas jest inaczej bo my jestesmy dojeżdżający
No kochana to jestesmy szczęściary tego samego DNIA TRANSFEROWEGO!!!!@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!
8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65
Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.
I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.
Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
Tak Kochana, 3x + później 2x wizyta pecherzykowa i serduszkowa - ja robiłam krew rano u siebie , wysylalam im na meila następnie o ustalonej porze miałam tel z kliniki lub jechałam rano do kliniki i robiłam u nich badania ale ze nie zawsze było z kim Małego zostawić to jechałam bliżej do labo.A kiedy transferujesz? Bo chyba przegapiłam
.A mnie mama namawia na cc a ja chcę spróbować sn... Tym bardziej, że też będę chciała w miarę szybko wracać po rodzeństwo bo może i młoda duchem jestem ale wiekiem już nie
@sssurykatka @annemarie @dżoasia wróżki!
8 dpt 4 dniowej moruli beta 59,65
Zrobiłam już 6 dpt wyszło 11,25 myślałam,ze to może być ovitrelle bo badanie 11,5 dnia od 2 ampułek ale dziś już wiem ,że jednak to ciąża.
I co mogę powiedzieć na ten moment-nie ma kompletnie reguły czy się uda czy nie i co pomoże.
Moje dwie pierwsze stymulacje i dwa z nich transfery porażka.
Trzecia od euforii po rezygnację finalnie okazała się szczęśliwa-5 zarodków.
Trzeba próbować,testować i liczyć na ten cud.
Miałam i mam nadal pms-bóle brzucha,skurcze,bóle jajników,bóle kręgosłupa(jedyna nowość u mnie przy pms)nie miałam żadnych skurczy w 2-4 dni od transferu zwiastującym sukces jak dziewczyny.Typowy pms który przerodził się w ciążową betę.
Kolejna sprawa to sikacze.wczoraj się pojawiły a dzisiaj zanikły więc dziewczyny nie sugerujcie się testami do końca.
Jak czytam to co napisałam dalej nie wierze.
Ale wiem,ze to dopiero początek do szczęśliwego finału bardzo daleko.
Mam problemy z oddychaniem na tle nerwowym, niski estradiol 71 i tsh 3,5 więc muszę to ogarnąć.
Dziewczynki, za wszystkie mega kciuki!
@ilmenau dopiszesz mnie do kalendarza proszę? w sobotę 9 marca - wizyta przed criotransferem
Wpisz mnie prosze @ilmenau na 21 marca wizyta kontrolna z wynikami
Ja bym tylko chciała SN, ale to wiadomo, różnie bywa
Cesarka to w końcu operacja, dziecko jest „wyrwane” z brzucha, nie przeciska sie przez kanal rodny. Można powiedzieć, że nie wie, że ma wyjść )