reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja biorę do dzis, mam odstawić jak okaze sie ze jestem w ciazy i chyba jutro juz odstawiam :o wlasnie sobie zrobilam sikanca i wyszła mi słaba kreska wiec jest nadzieja o_O jutro jadę na bete i wtedy bede miec pewność ale juz teraz siedzę i płacze ze szczęścia [emoji3590]
[emoji110][emoji110][emoji110] za betę! Będzie dobrze [emoji8]

reklama
Dziewczyny trzymajcie jeszcze kciuki za moja betę [emoji120][emoji120][emoji120] Wynik wczoraj miał być jak na złość w laboratorium aparat sie im zepsuł i dopiero wynik bedzie koło południa .Nie mogłam spać w nocy rano zrobiłam test ta niepewność mnie dobija jeszcze mam isc do pracy na 2zm co powiecie na ten cien 2 kreski Swiruje już... czy coZobacz załącznik 948727Zobacz załącznik 948728
Niby cos tam jest wiec na twoim miejscu mialabym nadzieje

Cześć babeczki,

dzisiaj trzymamy mocne [emoji110] [emoji110] [emoji110] za @Vinszka - żebyś dostała zielone światło i żeby w przyszłym tygodniu był transfer!

@Elessi - po cichu gratuluje, ale już się cieszę, że jutro będą dobre nowiny :D

Miłego dnia wszystkim!
Krew oddana, teraz czekać na wyniki i wizytę. Kurcze... może niespodzianka będzie i te najważniejsze z biopsji też będą?

Kobitki, wy też macie problem ze zrostami na żyłach? Ehhh spuszczanie krwi jest ciężkie u mnie. [emoji20]

Dam znac, ja przed transferem, ale zapytam ogolnie...
Mysle tak naturalnie moze muzyka relaksacyjna
Cos da, jakas ksiazka, spacer, moze magnez bardziej na wzmocnienie niz tabsy...
jak mozesz to sluchawki w uszy i staraj sie wyciszac i relaksowac w przerwach... dotlenienie itp
No i na pewno musisz sobie troche w glowie ulozyc... ze i tak bedziesz mama,
kwestia czasu... ale wiem ze tak sie tylko latwo mowi....

o widzisz zaraz i sobie pomoge[emoji23]
Haha czasu m wlasnie smieje sie ze mamy problem z nerwami, szukamy pomocy i porady innych a pozniej sami tez pomagamy. Ale to chyba najwazniejsze by sie wygadac i wysluchac drugiego :) widzisz pomagasz mi a jednoczesnie sobie haha ;);)

Encorton sam w sobie nie ma zadnej mocy cudotworczej jesli o zagniezdzenie chodzi. Usuwa ogniska zapalne ( tzn oszukuje organizm, ze jest zdrowy jak jest chory) i tak samo oszukuje organizm w monencie jak jakis obcy twor probuje sie w nim zagniezdzic.Wiec jakas logika w tym jest, natomiast lekarze jak to lekarze... jedni wierza w immunologie inni uwazaja to za bzdury.

Niby cos tam jest wiec na twoim miejscu mialabym nadzieje
Mam nadzieję musze czekać do popołudnia
20190305_103236.jpeg

reklama
Do góry