reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najlepiej to by było gdyby pękł a żołnierzyki meza by trafiły i byłaby niespodzianka ...
Ot takie małe marzenie [emoji2]

Wiesz co ale bolem jajnika sie nie przejmuj, one moga bolec zarowno przed, po jak i w trakcie owulacji. Badz dobrej mysli[emoji4] chyba ze cos jeszcze obserwujesz co Ci mowi ze mogl nie peknac?

reklama
ja przy pierwszej stymulacji mogłam góry rzenosić ;) oprócz tego schudłam 4kg, energia mnie rozpierała :D

Jakby nie ciągłe zaparcia i wzdęcia mimo diety, odpowiedniego nawadniania się i syropu lactulosum to mogłabym powiedzieć, że czuję się wzorowo :) A tak to jestem jak mały balonik, wątroba tez już nie wyrabia więc ratuję się jak mogę. ALEEE żeby nie było - nie narzekam! Zapytałaś więc grzecznie odpowiadam :laugh2:
Mimo wszystko i tak ciąża zaczęła się łaskawie, poza kilkoma dniami mdłości to nie zaliczyłam ani razu porcelanowego ucha ;) Żeby tylko ta szyjka trzymała to będę szczęśliwa...
haha Asia po takiej ilości leków to pewnie każda z nas wątrobę odczuję. Ale mimo to cieszę się że pomimo tych dolegliwości czujesz się dobrze. Kurcze a z tymi zaparciami to słyszałam ze nie jest łatwo nawet własnie przy diecie itd. Czyli balonik już widoczny, to dobry znak ze dzieciaki rosną :) Asiu a z ta szyjką to moja przyjaciólka też miała problem, no niestety leżała plackiem przez 2 miesiące, wstawała tylko do wc zaciskając nogi bo się bała. ale za to póżniej przed porodem jak na złość termin sie przeciągał i miała poród wywoływany a i tak skończyło się cesarką. Kochana trzymam za Was mocno kciuki i wierzę że szyjka się uspokoi :):yes:

Schudlas 4 kg? Ja mam wrazenie ze przytylam czuje sie troche jak napo
Ja nie miałam żadnych wahań nastroju ani wymiotów, pod koniec czułam się jakbym połknęła balon a tak to normalnie :) Tylko troszkę brzuch obolały 8-) Miałam 14 komórek :-) :)
Wlasnie tez tak sie czuje jak bym polknela balon a tak to spoko u mnie nie wiem jak bedzie z komorkami niby nie jest juz dobrej jakosci biore kolastyne na poprawe jakosci

Schudlas 4 kg? Ja mam wrazenie ze przytylam czuje sie troche jak napo

Wlasnie tez tak sie czuje jak bym polknela balon a tak to spoko u mnie nie wiem jak bedzie z komorkami niby nie jest juz dobrej jakosci biore kolastyne na poprawe jakosci

.

Ostatnia edycja:
Mam 30 lat wiec moje komorki powinny byc ok no ale bywa roznie zobaczymy w poniedzialek ide na wyniki i kontrole po zastrzykach zobaczymy ile jest jajeczek oby bylo ok

reklama
Do góry