reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie beta spadła 6,3 wczoraj[emoji17] Konsultacja tel z lekarzem,odstawiamy leki.Teraz czekam@ i ruszam z kolejnym crio.Wujek Jarek nadal nie odpisał, a dziś zobaczyłam w systemie,że mój lekarz prowadzący wpisał w systemie gcsf wlew...Wiecie co może mieć na myśli?Miłej soboty[emoji846]

reklama
Nie czytam tych ulotek od leków, bo wmowilabym dobie wszystkie objawy ;) tylko reakcje skórne są tam opisane? Wiesz może?

Ja ogolnie tez noe czytałam pozostałych ale reakcja może być
Ponieważ jest to lek podawany podskórnie i musi on jakby się rozłożyć w organizmie przez co robi się odczyn
Ja miałam jakby przebarwiona skore w miejscu wkłucia i taki okrąg 5 cm choć to znikło dobę później
Bardziej bym się martwiła gdyby pojawiła się gorączka nudności wymioty czy luźne stolce

Dzień dobry, na weekend kalendarz jest pusty ale z postów wynika, że coś tam dzieje i niektórzy działają, więc mocne [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja staram się wylapywac z postów różne informacje i dopisywac do kalendarza ale to mogę robić tylko jak sprawdzam forum na komputerze, na aplikacji już nie, więc oznaczajcie mnie przy postach lub piszcie na priv.
Miłego dnia wszystkim! :) :) :)

Mnie możesz wpisac na wizytę 18 marca

Dziewczyny u mnie beta spadła 6,3 wczoraj[emoji17] Konsultacja tel z lekarzem,odstawiamy leki.Teraz czekam@ i ruszam z kolejnym crio.Wujek Jarek nadal nie odpisał, a dziś zobaczyłam w systemie,że mój lekarz prowadzący wpisał w systemie gcsf wlew...Wiecie co może mieć na myśli?Miłej soboty[emoji846]

Mowiac krotko wlew z Filgrastymu
IMG_4106.JPG
IMG_4107.JPG

No moze[emoji16][emoji16]

Chociaż biore lutinus 3x1 i te zastrzyki 2x1 prolutex

W sumie mowil, ze swoj progesteron mam ładny w dniu punkcji 15 a w dniu transferu 5 dni pozniej 140... Ale powiedzial ze to taki ktory szybko spadnie przez to ze tyle pecherzykow zostalo wyjetych i dlatego do dnia testu mam brac zastrzyki... To moze specjalnie zapisał tylko tyle, zeby w tej najważniejszej fazie przy implantacji utrzymac wysoki poziom, a potem zostac tylko przy lutinusie 3x1, kazał dzwonic do siebie od razu gdyby wynik z krwi wyszedł ponizej 25.
Mozliwe ze pan doktor ma jakis plan na ciebie, albo chcial wyliczyc Prolutex do Bety ( zeby ci starczylo) i sie walnal o jeden dzien[emoji23]masz tego prg duzooo, wiec swiat by aie nie zawalil pomimo to warto sie upewnic[emoji106]

reklama
Do góry