reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie beta spadła 6,3 wczoraj[emoji17] Konsultacja tel z lekarzem,odstawiamy leki.Teraz czekam@ i ruszam z kolejnym crio.Wujek Jarek nadal nie odpisał, a dziś zobaczyłam w systemie,że mój lekarz prowadzący wpisał w systemie gcsf wlew...Wiecie co może mieć na myśli?Miłej soboty[emoji846]

reklama
Nie czytam tych ulotek od leków, bo wmowilabym dobie wszystkie objawy ;) tylko reakcje skórne są tam opisane? Wiesz może?

Ja ogolnie tez noe czytałam pozostałych ale reakcja może być
Ponieważ jest to lek podawany podskórnie i musi on jakby się rozłożyć w organizmie przez co robi się odczyn
Ja miałam jakby przebarwiona skore w miejscu wkłucia i taki okrąg 5 cm choć to znikło dobę później
Bardziej bym się martwiła gdyby pojawiła się gorączka nudności wymioty czy luźne stolce

Dzień dobry, na weekend kalendarz jest pusty ale z postów wynika, że coś tam dzieje i niektórzy działają, więc mocne [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja staram się wylapywac z postów różne informacje i dopisywac do kalendarza ale to mogę robić tylko jak sprawdzam forum na komputerze, na aplikacji już nie, więc oznaczajcie mnie przy postach lub piszcie na priv.
Miłego dnia wszystkim! :) :) :)

Mnie możesz wpisac na wizytę 18 marca

Dziewczyny u mnie beta spadła 6,3 wczoraj[emoji17] Konsultacja tel z lekarzem,odstawiamy leki.Teraz czekam@ i ruszam z kolejnym crio.Wujek Jarek nadal nie odpisał, a dziś zobaczyłam w systemie,że mój lekarz prowadzący wpisał w systemie gcsf wlew...Wiecie co może mieć na myśli?Miłej soboty[emoji846]

Mowiac krotko wlew z Filgrastymu
IMG_4106.JPG
IMG_4107.JPG

No moze[emoji16][emoji16]

Chociaż biore lutinus 3x1 i te zastrzyki 2x1 prolutex

W sumie mowil, ze swoj progesteron mam ładny w dniu punkcji 15 a w dniu transferu 5 dni pozniej 140... Ale powiedzial ze to taki ktory szybko spadnie przez to ze tyle pecherzykow zostalo wyjetych i dlatego do dnia testu mam brac zastrzyki... To moze specjalnie zapisał tylko tyle, zeby w tej najważniejszej fazie przy implantacji utrzymac wysoki poziom, a potem zostac tylko przy lutinusie 3x1, kazał dzwonic do siebie od razu gdyby wynik z krwi wyszedł ponizej 25.
Mozliwe ze pan doktor ma jakis plan na ciebie, albo chcial wyliczyc Prolutex do Bety ( zeby ci starczylo) i sie walnal o jeden dzien[emoji23]masz tego prg duzooo, wiec swiat by aie nie zawalil pomimo to warto sie upewnic[emoji106]

reklama
Do góry