reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Gotadora - ja dzisiaj się wzięłam za oglądanie bajek Przerobiłam już: Roman barbarzyńca, Monster High: Upiorki rządzą, no i jeszcze: Barbie Księżniczka i Piosenkarka :-)... zastanawiam się co teraz mam sobie poszukać.
A jak Twoje wyniki Gotadora?
A jak Twoje wyniki Gotadora?
kwiatuszekq20
Misia trzymam kciuki za wizyte sie nie martw bo wiem na 1000% ze bedzie dobrze głowa do góry
Jestem tak dzis zdesperowana ze zeby zaprzatac mysli czyms innym wzielam sie za robienie ozdób swiatecznych,pochwale sie jak skoncze
wczoraj próbowalam rozmawiac z mezem o AID ale on wogole nie chce o tym słyszec a mi juz wszystko jedno jestem załamana
Jestem tak dzis zdesperowana ze zeby zaprzatac mysli czyms innym wzielam sie za robienie ozdób swiatecznych,pochwale sie jak skoncze
wczoraj próbowalam rozmawiac z mezem o AID ale on wogole nie chce o tym słyszec a mi juz wszystko jedno jestem załamana
lawendowy_sen
Dziewczęta, ja wiem, że jest jeszcze za wcześnie na słodkie świąteczne obrazki, ale nie mogłam się oprzeć
To dla Was, takie prezentu szczerze Wam życzę. Niech marzenia się się spełniają.
To dla Was, takie prezentu szczerze Wam życzę. Niech marzenia się się spełniają.
kwiatuszekq20
ale sliczne
lawendowy_sen
Kinga, życzę Ci cierpliwości w stosunku do Taty. I nie denerwuj się Kochana, bo to teraz niewskazane.
Misia, kciuki zaciśnięte. Odzywaj się szybciutko po wizycie.
Gotadora, jak Twoje wyniki badań?
Ale po co ja zdaje to pytanie?! Na pewno wszystkie wyniki są dobre
Misia, kciuki zaciśnięte. Odzywaj się szybciutko po wizycie.
Gotadora, jak Twoje wyniki badań?
Ale po co ja zdaje to pytanie?! Na pewno wszystkie wyniki są dobre
reklama
Kinga_1
Lawendowy_sen - prezent piękny. Mam nadzieję, że taki będę miała na Mikołaja Tzn. może nie taki, ale przed Mikołajem w postaci II kresek.
A odnośnie prezentów to ja już dla swojego m. i dla teścia mam prezenty. Jeszcze tylko parę innych i gwiazdka załatwiona
A odnośnie prezentów to ja już dla swojego m. i dla teścia mam prezenty. Jeszcze tylko parę innych i gwiazdka załatwiona
Podziel się: