reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziękuje dziewczyny :-) mutacji brak więc dobrze .... ale ciekawe kiedy kariotyp będzie, bo był na nfz

Lawendowy Sen ale fajne zdjęcie :-) co niektórym to się spełni :-) trzymam kciuki &&&&&&&

miałam usg 3 D Maluch cały i zdrowy, ale odkleja się kosmówka. Muszę leżeć i nie denerwować. Następna wizyta 17 grudnia. Mam ciążę traktować jako normalną.

Misia1974 - super, że z maluszkiem wszystko w porządku. A odnośnie kosmówki to słuchaj się dr. Znam osobiście przypadek, że z kosmówką był problem i śliczny maluszek się urodził. Więc odpoczywaj po prostu.

Ja też się obijam jeszcze. Mam zamiar się obijać do 4 dni od transferu ( mam takie zalecenia unikania wysiłku fizycznego to unikam).

Kinga oj lekko nie masz z tym twoim tatkiem - wiem jak to jest. Mam jednak nadzieje ze w kolejnych dniach da ci troszke odpoczac bo teraz musisz dbac o siebie i babelka...

Misia mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku - kurde no tyle musimy przejsc ze jak juz sie uda to powinno byc juz wszystko w porzadku a nie jeszcze jakies przygody...

Gotadora masz racje 2013 jest naszym rokiem - ja mam do niego specjalny senstyment bo roczniki zakonczone na 3 sa magiczne w mojej rodzinie:tak:

KwiatuszeQ no ja wlasnie tez bym potrzebowala jakiegos hobby zeby nie myslec o tym wszystkim ale niezabardzo wiem co to by moglo byc:( Koniecznie pochwal sie swoimi malymi dzielami :) NO i wiem co czujesz...

Lawendowy ja zamawiam taki prezent:tak:

Zuzia2011 - no nie mam lekko. Tłumaczę mu, że miałam zabieg i nie mogę się denerwować. Ale to jakby mówić do kosmity i tak nic nie dociera. Faktycznie starość nie udała się Panu Bogu.

reklama
Misia ufff dzieki bogu wszystko w porzadku nie rob nam takich psikusow bo i tak mamy sporo zmartwien - dlatego lez ladnie i odpoczywaj!!!

Do góry