reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana proszę wpisz mnie do kalendarza na 16.03 wizyta konsultacyjna przed criotransferem. Powoli zbliża się czas by zabrać ostatniego kropka:)

Agniecha1508 zobaczysz te dwa miechy szybko zlecą. My w marcu wizyta konsultacyjna przed crio i w kwietniu kropek będzie z nami ❤️

Wszystkim świeżo upieczonym mamom gratuluję cudnych maluszków ❤️❤️❤️❤️❤️
Dla wszystkich potrzebujących ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Pozdrawiam Was gorąco za krzaka:):)

Dodane :)

O widzę, że mnie wpisałeś na 13.03 [emoji14] ale to wstępny termin. Pod znakiem zapytania, bo kto wie co wyniki badań powiedzą. [emoji33] Choć jestem dobrej myśli.

Ja jestem optymistką i liczę, ze nie będzie obsuwy ;-)

reklama
@Forget-me-not... będziesz miała dziecko ,spokojnie,mama z troski chyba tak trochę chlapnęła,szczerze to ja nie znam się kompletnie na cytokinach i imk jedynie na kir-dostaniesz na to na pewno accofil a na resztę na pewno jest sposób ;) Nie jeden tu skomplikowany przypadek.

Dziewczyny jak myślicie szyjka macicy powinna byc zamknieta po zagniezdzeniu sie zarodka ? Ja mam niestety otwartą juz zaczynam panikować
A skąd wiesz,ze masz szyjkę macicy otwartą?Jak zarodek się zagnieździł to już się wczepił tam gdzie trzeba to chyba nie powinien wypaść.
Skąd takie obawy i informacje?

@Forget-me-not... będziesz miała dziecko ,spokojnie,mama z troski chyba tak trochę chlapnęła,szczerze to ja nie znam się kompletnie na cytokinach i imk jedynie na kir-dostaniesz na to na pewno accofil a na resztę na pewno jest sposób ;) Nie jeden tu skomplikowany przypadek.

A skąd wiesz,ze masz szyjkę macicy otwartą?Jak zarodek się zagnieździł to już się wczepił tam gdzie trzeba to chyba nie powinien wypaść.
Skąd takie obawy i informacje?
Nie ze wypadnie tylko czytałam ze szyjka macicy powinna być twarda zamknieta i skierowana ku górze

Helooo ja już po pobraniu, czekam na wyniki i podgląd pierwszy jajek;) trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3526][emoji3526]

Ja jutro jade na pierwszy transfer [emoji3590][emoji123] z tego wszystkiego zapomnialam zapytać czy muszę być na czczo [emoji849] wiec na wszelki wypadek pojade na głodniaka[emoji16]

Ja jutro jade na pierwszy transfer [emoji3590][emoji123] z tego wszystkiego zapomnialam zapytać czy muszę być na czczo [emoji849] wiec na wszelki wypadek pojade na głodniaka[emoji16]
Nie musisz ;)
to nie punkcja,normalnie zjedź co tak będziesz chcieć.
Trzymamy kciuki!

.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry