reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana proszę wpisz mnie do kalendarza na 16.03 wizyta konsultacyjna przed criotransferem. Powoli zbliża się czas by zabrać ostatniego kropka:)

Agniecha1508 zobaczysz te dwa miechy szybko zlecą. My w marcu wizyta konsultacyjna przed crio i w kwietniu kropek będzie z nami ❤️

Wszystkim świeżo upieczonym mamom gratuluję cudnych maluszków ❤️❤️❤️❤️❤️
Dla wszystkich potrzebujących ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Pozdrawiam Was gorąco za krzaka:):)

Dodane :)

O widzę, że mnie wpisałeś na 13.03 [emoji14] ale to wstępny termin. Pod znakiem zapytania, bo kto wie co wyniki badań powiedzą. [emoji33] Choć jestem dobrej myśli.

Ja jestem optymistką i liczę, ze nie będzie obsuwy ;-)

reklama
@Forget-me-not... będziesz miała dziecko ,spokojnie,mama z troski chyba tak trochę chlapnęła,szczerze to ja nie znam się kompletnie na cytokinach i imk jedynie na kir-dostaniesz na to na pewno accofil a na resztę na pewno jest sposób ;) Nie jeden tu skomplikowany przypadek.

Dziewczyny jak myślicie szyjka macicy powinna byc zamknieta po zagniezdzeniu sie zarodka ? Ja mam niestety otwartą juz zaczynam panikować
A skąd wiesz,ze masz szyjkę macicy otwartą?Jak zarodek się zagnieździł to już się wczepił tam gdzie trzeba to chyba nie powinien wypaść.
Skąd takie obawy i informacje?

@Forget-me-not... będziesz miała dziecko ,spokojnie,mama z troski chyba tak trochę chlapnęła,szczerze to ja nie znam się kompletnie na cytokinach i imk jedynie na kir-dostaniesz na to na pewno accofil a na resztę na pewno jest sposób ;) Nie jeden tu skomplikowany przypadek.

A skąd wiesz,ze masz szyjkę macicy otwartą?Jak zarodek się zagnieździł to już się wczepił tam gdzie trzeba to chyba nie powinien wypaść.
Skąd takie obawy i informacje?
Nie ze wypadnie tylko czytałam ze szyjka macicy powinna być twarda zamknieta i skierowana ku górze

Helooo ja już po pobraniu, czekam na wyniki i podgląd pierwszy jajek;) trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3526][emoji3526]

Ja jutro jade na pierwszy transfer [emoji3590][emoji123] z tego wszystkiego zapomnialam zapytać czy muszę być na czczo [emoji849] wiec na wszelki wypadek pojade na głodniaka[emoji16]

Ja jutro jade na pierwszy transfer [emoji3590][emoji123] z tego wszystkiego zapomnialam zapytać czy muszę być na czczo [emoji849] wiec na wszelki wypadek pojade na głodniaka[emoji16]
Nie musisz ;)
to nie punkcja,normalnie zjedź co tak będziesz chcieć.
Trzymamy kciuki!

.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry