LAWENDOWY SEN jak juz sie zdecydujesz to daj znac,chetnie zakupie branzoletke :-) KINGA kciuki zacisniete.dawaj znac co i jak.. odnosnie ivf u mnie wie moja rodzina i przyjaciele a w pracy szefowa i kilka kolezanek z ktorymi pracuje.
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Miłego i przede wszystkim udanego dnia!!!
Misia1974
Ja nie czułam nic. Miałam objawy, które równie dobrze mogły świadczyć o nadchodzącej miesiączce. Gdy 10 dpt nie było jednak żadnych plamień, zaczęłam nieśmiało coś podejrzewać. I zrobiłam test - wyszedł wieczorem. 11 dpt miałam już zalecony test beta hcg. Mdłości pojawiły się dopiero ok. 7 tygodnia. Biust mi się powiększył ok. 5 tyg. nie miałam żadnych szczególnych objawów.
Kinga_1
Dziewczyny mam pytanko odnoścnie badania kariotypów
Czy to badanie konieczne jest przed ivf?
Chodzi mi głownie czy w invimedzie je wymagaja?
Kwiatuszekq20 - ja podchodziłam w Invimedzie i było to jedno z badań, które miałam mieć zrobione przed.
Cześć jestem tu nowa muszę się oswoić jakoś mi cięzko na duchu i gdy kilka dni temu trafiłam na wasze wpisy postanowiłam dołączyc bowiem wydało mi sie ze jest to miejsce idealne dla mnie nieżle sie naczytałam Waszych historii każda z nas jest inna ale w gruncie chodzi o to samo i to jest najważniejsze jestem w trakcie stymulacji na długim protokole niepewnosc i czekanie sa straszne zaczynam was rozumiec pozdrawiam
Kinga_1
Kiciabp - witaj ciepło wśród nas
reklama
lawendowy_sen
Kiciabp, miło mi Cię poznać. Witaj na pokładzie.
Życzę Ci powodzenia i pozytywnego nastawienia.
Życzę Ci powodzenia i pozytywnego nastawienia.
Podziel się: