annemarie
Fanka BB :)
Hm
Czyli dobrze poprosic o recepte juz wczesniej zeby zazyc przed transferem juz. A po tym mozna auto prowadzic czy nie?
Absolutnie nie. W ulotce masz tez tak napisane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm
Czyli dobrze poprosic o recepte juz wczesniej zeby zazyc przed transferem juz. A po tym mozna auto prowadzic czy nie?
Nie wolno prowadzić samochodu, to benzodiazepina, upośledza funkcje motoryczne.Hm
Dla mnie znaczy tyle, że nie było owulacji. Trzeba by zrobić usg by zajrzeć, co się tam dzieje. Być może torbielka i owu nie będzie, ale to się wchłonie.Dziewczyny pomóżcie !!!!!!!
Byłam na stymulacji ale wytworzył się jeden pęcherzyk
Stymulacja wstrzymana
W 15 dc zrobiony progesteron i wynik 0,36
Lekarz kazał powtórzyć i dziś jest 18 dc i wynik jest 0,10 [emoji33][emoji22]
Co to znaczy ?????
Asieńka tak się cieszę. To teraz już luzuj gacie i ze spokojnym sercem zabieraj się za wyprawkę. No i wbijaj na ciężarówki@tina35 na mnie nospa ani relanium nie dziala. Za to spasmolina + mefacit - cud! Mefacit tylko kilka dni po transferze, potem w sytuacjach podbramkowych jak krwotok i silne bole. Spasmoline biore czesciej, jak mnie pobolewa brzuch albo plecy.
Relanium mozna nawet 2x 5mg, tak tu dziołchy braly.
Po prenatalnych u nas spoko. Z usg wszystko wyglada dobrze, na,wyniki pappy czekamy tydzien. No i dr stwierdzil ze najprawdopodobniej beda 2 ksiezniczki przynajmniej nie bedzie wojny o imie dla chlopaka, bo mi sie strasznie podoba Marcel a mojemu nie ;P
Grunt, zeby byly zdrowe, a czy urosna im jeszcze siusiaki czy nie - nie wazne
@ilmenau poprosilabym o zasmiecenie kalendarza
13.03 podglądanie maluchow
23.04 II prenatalne
31.08 (NIE WIERZE, ZE TO PISZE!!!) termin porodu
Ciesze sie z waszego szczescia i czekamy wszystkie z niecierpliwością na kolejne zdjecia waszych delfinkowNie wolno prowadzić samochodu, to benzodiazepina, upośledza funkcje motoryczne.
Dla mnie znaczy tyle, że nie było owulacji. Trzeba by zrobić usg by zajrzeć, co się tam dzieje. Być może torbielka i owu nie będzie, ale to się wchłonie.
@tina35, trzymam kciuki, będzie dobrze!
@dżoasia gratulacje Cieszę się, że wszystko ok
Ja też patrzę na rosnący brzuch i nadal nie wierzę...
.Na mnie serio relanium niemi dzialalo bo nie mialam zadnych jazd ani nie bylam po nim otepiala. Samochodem tez jechalam...
Bo Ty jesteś przypadek, że jak się uprzesz to i medycyna jest bezsilnaNa mnie serio relanium niemi dzialalo bo nie mialam zadnych jazd ani nie bylam po nim otepiala. Samochodem tez jechalam...
Po pewnym czasie "dochodzi sie do wprawy" a i skora na tylku jakas taka grubsza sie staje...
W kazdym razie trzeba walczyc, nie poddawac sie bo te eidoki na usg sa cudowne, choc to dla mnie ciagle taka abstrakcja jak patrze w ten monitor od usg a potem na brzuch ;P jakby to byl sen, nie o mnie, o kims zupelnie innym...