Forget-me-not...
Fanka BB :)
Co tam się dzieło u Ciebie w tygodniu? Nic nie pisałaś. Do którego lekarza poszłaś w końcu na wizytę i czy wszystko dobrze?Dziewczyny, ja jak zwykle z lista pytań pomożecie?
1. Czy któraś z was miała stymulację, że od 2-6 dnia cyklu lametta razem z gonalem. i menopurenem?
2. Czy są jakieś cudowne rady co jeść a czego nie, co pomaga a co szkodzi podczas stymulacji? Dziś. Np czytał że zero słodyczy...i pić duzeee ilości wodyyy
3. Jakie suplementy warto przyjmować podczas stymulacji i po transferze?
4. Czy któraś z was po transferze zamiast dowcipnych brała zastrzyki luteiny lub tylko doustnie? I czy się udało?
Co do pytań to ja nie mam takiej wiedzy jak inne dziewczyny mogę tylko coś z doswiadczenia napisać.
Ja bralam tylko gonal i menopur ale ja bardzo dobrze sie stymuluje...
Dieta nie wydaje mi się żeby miała jakieś wielkie znaczenie, ale zdrowe żarelko napewno nie zaszkodzi.
Z witaminek ja bralam tylko kwas foliowy i witamine D. Osobiscie jestem za witaminkami z pożywienia nie sztucznymi (orzechy, siemie lniane, warzywka, rybki itp jak najmniej przetworzonego)
Ja zaraz po transferze dostalam zapalenia pecherza i zmienili mi wtedy lutinusa na prolutex i luteine pod język. Mi sie nie udalo ale jaki progesteron to chyba nie mialo znaczenia.