nadzieja xxx
Fanka BB :)
Gratulacje super wiadomość [emoji177]dwa serduszka coś pięknegoGratuluję! Cudowna wiadomość!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje super wiadomość [emoji177]dwa serduszka coś pięknegoGratuluję! Cudowna wiadomość!
będzie dobrze uwidzisz doczekamy się w końcu[emoji8][emoji110] a mozliwe ze jeszcze do soboty moze pojawić się dodatkowy pecherzyk u Ciebie?
obyś miała rację oj ciężki okres dla mnie teraz bedzie tysiąc mysli na sekundę czy sa puste czy dojrzały szybko urosly jeden juz 17 ma jak na 6dc
Moja siostra tak miała. I zdecydowała się na punkcję bo lekarz powiedział że w jej wypadku lepiej nie będzie. (AMH 0,2) Po punkcji miała 1 komórkę która niestety się nie zapłodniła. A w następnym cyklu bez stymulacji miała 3 pęcherzyki ale już do kolejnej procedury nie podeszła. Dobrze że u Ciebie lekarz podjął taką decyzję, lepiej poczekać na lepszy moment, tylko cierpliwości. A jakie u Ciebie AMH?
Dziękuję kochana ♥ tak właśnie zrobilam, szok rano byl po telefonie do laboratorium ale pozniej poukladalam sobie wszystko w głowie i trzeba iść dalej.Justyska13, wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️zapomnij dzisiaj o in vitro i daj sie na rekach nosic[emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]
Niestety ona ma obydwa niedrożne jajowodyA czy udało się Twojej siostrze zajść naturalnie ?
Dziś 15 dc, ale jak mi przyjdzie miesiaczka po duphastonie to nie wiem, bo ja na to szybko reaguje, ale tym razem jeszcze mam estrofem, a ja nigdy tabletek anty i innych hormonów nie brałam przed procedurą.Kochana, to jak dobrze pójdzie [emoji110][emoji110] to będziemy razem transferować w marcu. Który to teraz Twój dzień cyklu?
Szkoda, że tak wyszło, ale czasami lepiej zaczekać, aby cieszyć się w późniejszym terminie.
Przypuszczam, że tak. Wiek ok, AMH miałaś dobre, więc powinno jeszcze być przyzwoite, no i przysługują 3, więc została Ci jeszcze jedna.Dziewczyny czy wy się orientujecie czy należy mi się refundacja na leki do in vitro? Wykorzystałam tylko dwie w poprzednim związku i Pani doktor coś wspomniała że powinnam się załapać.dzisiaj teściowa przyniosła mi cennik badań z laboratorium z ośrodka w którym pracuje cena za amh 40 zł porostu nie wierzę.
Daj mu chwilkęOhoho a zeby to takie latwe bylo [emoji14] glupie serce nic nie mowi. Cisza jak makiem zasial.
A ty jestes na samej elonvie? Jaka dawka? Może trzeba większą i coś dołożyć następnym razem Kciuki za naturalsikaJestem juz po wizycie ...
Okazało się ze jest jedna komóreczka 14 mm a drobne 3-4 maja po 5mm
To tak jakby ta jedna zabrała cały lek
Za trzy dni wracamy na usg żeby zobaczyc czy rośnie i mam odstawic leki i próbować naturalnie
Jeśli się nie uda to podejście w kolejnym cyklu od nowa ze stymulacja
Martwie się ze tylko jedna widac [emoji20]
A u Ciebie jak ? Co powiedział lekarz ?
Naczekasz sie biedaku, ale ja też swoje odkiblowałam i się opłacało. Oby i u Ciebie tak było. @ po odstawieniu leków powinna w miarę szybko przyjsc, u mnie tak ze 3 dni zawsze i była.Urosło, ale ma złą strukture.... cóż poczekam miesiąc