reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Kochana, to jak dobrze pójdzie [emoji110][emoji110] to będziemy razem transferować w marcu. Który to teraz Twój dzień cyklu?@Olk@24 trzymam kciuki!!!!!!!!!
U mnie natomiast transfer odwołany, bo endometrium nie ładne, brak widocznej struktury warstwowej. Także teraz do miesiączki, a później start, z estrofemem od początku 3x1, USG szybciej bo 9 dc, tym razem bez encotronu od początku, bo on podobno lubi zamieszać z endometrium i tego 9dc może mi go dopiero włączy
Szkoda, że tak wyszło, ale czasami lepiej zaczekać, aby cieszyć się w późniejszym terminie.
Ostatnia edycja:
Vinszka
Ojej gratuluje [emoji106][emoji8]Kochane już po usg, miałam miec je w piątek ale nie wytrzymałam tego stresu i jednak niespodzianka jest - dwa bijące serduszka
jolancik
Moja siostra tak miała. I zdecydowała się na punkcję bo lekarz powiedział że w jej wypadku lepiej nie będzie. (AMH 0,2) Po punkcji miała 1 komórkę która niestety się nie zapłodniła. A w następnym cyklu bez stymulacji miała 3 pęcherzyki ale już do kolejnej procedury nie podeszła. Dobrze że u Ciebie lekarz podjął taką decyzję, lepiej poczekać na lepszy moment, tylko cierpliwości. A jakie u Ciebie AMH?Czy którejś z Was podczas stymulacji urósł tylko jeden pęcherzyk ?
Mam wrażenie że nie zareagowałam na lek jak trzeba
Choć lekarz mówi ze zareagowałam tyle ze jedna komórka wciągnęła wszystko innym nic nie dając
Boje się ze w kolejnej stymulacji tez nic z tego nie będzie [emoji28]
jolancik
Gratuluję! Cudowna wiadomość!Kochane już po usg, miałam miec je w piątek ale nie wytrzymałam tego stresu i jednak niespodzianka jest - dwa bijące serduszka
nadzieja xxx
a moze zaskoczy trzymam kciuki za Ciebie bedzie dobrzeNiby tak ale tej jednej nam nie pobierze bo co jak nic z tego nie będzie
Kazał nam się starać teraz naturalnie co drugi dzień
I jak nic nie zaskoczy to w przyszłym miesiącu kolejna stymulacja
Ale nadzieja umiera ostatnia wiec wierze ze nie wszystko stracone
Marzycielka7
Moja siostra tak miała. I zdecydowała się na punkcję bo lekarz powiedział że w jej wypadku lepiej nie będzie. (AMH 0,2) Po punkcji miała 1 komórkę która niestety się nie zapłodniła. A w następnym cyklu bez stymulacji miała 3 pęcherzyki ale już do kolejnej procedury nie podeszła. Dobrze że u Ciebie lekarz podjął taką decyzję, lepiej poczekać na lepszy moment, tylko cierpliwości. A jakie u Ciebie AMH?
U mnie AMH 0,38 [emoji20]
Marzycielka7
a moze zaskoczy trzymam kciuki za Ciebie bedzie dobrze
Muszę w to wierzyć [emoji8]
nadzieja xxx
obyś miała rację oj ciężki okres dla mnie teraz bedzie tysiąc mysli na sekundę czy sa puste czy dojrzały szybko urosly jeden juz 17 ma jak na 6dc
reklama
nadzieja xxx
będzie dobrze uwidzisz doczekamy się w końcu[emoji8][emoji110] a mozliwe ze jeszcze do soboty moze pojawić się dodatkowy pecherzyk u Ciebie?Muszę w to wierzyć [emoji8]
Podziel się: