reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mieciu nie ma sensu robić. Jeśli maluch się pospieszy to i tak Cię potraktuja jako GBS + i dadzą Ci antybiotyk, takie są procedury przy wczesniakach. Poczekaj do 34 a nawet 36 tc.
Buziaki szalencu.
Podobno im pozniej tym lepiej, ja tylko sie zastanawialam czy w 31 tyg ma juz sens zrobic zeby miec jakies poejcie i w rzie gdyby maluch sie pospieszyl, a pozniej powtorzyc blizej rozwiazania, ale chyba 31 tydzien to jeszcze sobie daruje. Kochana, a u Ciebie ktory tydzien,chyba juz dobijasz do mety?:)

reklama
Dziewczynki dzis świętuje od rana swoje urodziny :) a ze Wy jestescie dla mnie jak rodzina na tym forum a nawet bardziej niż rodzina, bo oni o problmie nie wiedza to swietuhe z Wami i wznosze toast za Was wszystkie, by tym co si udalo wychowywały slicznosci a tym ktore czekają by sie wkoncu udalo

Super dzięki
100 Lat! I oczywiście spełnienia marzeń.

Jestem juz po wizycie ...
Okazało się ze jest jedna komóreczka 14 mm a drobne 3-4 maja po 5mm
To tak jakby ta jedna zabrała cały lek
Za trzy dni wracamy na usg żeby zobaczyc czy rośnie i mam odstawic leki i próbować naturalnie
Jeśli się nie uda to podejście w kolejnym cyklu od nowa ze stymulacja
Martwie się ze tylko jedna widac [emoji20]

A u Ciebie jak ? Co powiedział lekarz ?
Ech... :( Mam nadzieję że lekarz się jeszcze doszuka ładnych jajeczek , u mnie na początku też to bardzo słabo wyglądało a później się okazało że jest 6 dojrzałych :) będę trzymać kciuki ✊✊✊

Pytałam go o naturalny, ale on powiedział, że preferuje sztuczny, więc póki co tak zostaje, zobaczymy po kolejnym podejściu
Kochana , dziękuję bardzo za kciuki ❤️ doczytałam że u Ciebie niestety transfer odwołany :( szkoda , bardzo mi przykro ale może lepiej zaczyec jeden cykl niż Endo miało by namieszać , ja przez polipowate endometrium straciłam 1,5 roku... W tym czasie miałam dwa nie udane transfery i myślę że to też tego wina

ja mam tylko 5 pęcherzyków ta ilosc mnie przerazila 13 11 16 17 14 wizyta w sobote wtedy podejmą decyzję prawdopodobnie w pon będzie punkcje strasznie sie boje ze beda puste za 1 razem na 12 były tylko 2 komórki moze teraz beda lepsze jakościowo nie wiem co mam myśleć
Kochana , nie liczy nie ilość a jakość :) będzie dobrze , 5 dojrzałych komórek to skarb !!!

reklama
Mój też tak mówił. Nosem kręcił jak cholera ale ja się uparlam i dopiero na naturalnym się udało w czwartym podejsciu z najsłabsza blastka. Ja tak czułam, że te estrogeny mi dodatkowe nie potrzebne. Endo z estrofemem i bez rosło mi tak samo.
Postaraj się posłuchać siebie, czasami trzeba przycisnac lekarza, ale jesli mu ufasz to ok. X

Do góry