reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak to zostało mi przedstawione. Być może jest tak jak mówisz i nazwa się nie zgadza, ale ja mam nawet na karcie w zaleceniach tak właśnie napisane.[emoji848]
Zwłaszcza, że jak mam mieć wynik to raczej nie byłoby mowy o transferze w marcu...

To widocznie o biopsje sluzowki chodzi. Tylko to tak troche niezrecznie nazwane . Nie gniewaj sie chcialam te dwie sprawy rozroznic[emoji6]

reklama
Melduje się :)

Zarodki zamrożone w 5 dobie - 4 szt.
Zarodki czekające do jutra 6 doba i może jeszcze uda się coś zamrozić - 3 szt.
Zarodek podany - 1 szt.:) ładna blastka
Wracamy do domku :)
Trzymajcie kciuki - żeby był rodzeństwem dla synka :)
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli :)) uwielbiam Was
Kciukaski zacisniete[emoji110] [emoji110]
Piękny wynik [emoji6]

Witam mam35 lat i troche przejść za sobą między innymi ciążę pozamaciczne 3 podejścia do in vitro wszystko na nic jedyne co się wydarzyło to rozpad naszego małżeństwa Z drugim mężem chcemy podejść ostatni raz do in vitro Ale musimy przejść wszystko od początku tzn badań całej procedury .Chciałam się was poradzić do której kliniki najlepiej się udać? Jesteśmy ze Śląska zalezy mi naprawde na dobrej klinice bo to będzie jeden jedyny raz! .pozdrawiam

To widocznie o biopsje sluzowki chodzi. Tylko to tak troche niezrecznie nazwane . Nie gniewaj sie chcialam te dwie sprawy rozroznic[emoji6]
No coś Ty! W żadnym wypadku się nie gniewam, ja nie ukrywam, że nie mam dużej wiedzy na ten temat i nie jestem z tych co postradała wszelkie rozumy, bo jak mówię tak jest. [emoji2] Widocznie nazwa faktycznie nie ta, bo ja właśnie NK mam mieć sprawdzane

No coś Ty! W żadnym wypadku się nie gniewam, ja nie ukrywam, że nie mam dużej wiedzy na ten temat i nie jestem z tych co postradała wszelkie rozumy, bo jak mówię tak jest. [emoji2] Widocznie nazwa faktycznie nie ta, bo ja właśnie NK mam mieć sprawdzane

To tez mialam robione[emoji106]lekkie zadrapanie i po imprezie.

Melduje się :)

Zarodki zamrożone w 5 dobie - 4 szt.
Zarodki czekające do jutra 6 doba i może jeszcze uda się coś zamrozić - 3 szt.
Zarodek podany - 1 szt.:) ładna blastka
Wracamy do domku :)
Trzymajcie kciuki - żeby był rodzeństwem dla synka :)
Dziękuję za wszystkie ciepłe myśli :)) uwielbiam Was

Pięknie!!! Będziesz miała po kogo wracać, a teraz mocne kciuki, żeby Kropek się zadomowil w twoim brzuszku! ✊✊✊

reklama
Do góry