reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam wielką nadzieję że moje badanie wyjdzie mimo słabych rokowań dobrze i będziemy czekać na transfer i betę razem [emoji110] razem zawsze raźniej.

Teraz mi się wyświetliła wiadomość Twoja a szybciej juz na nią odpisałam [emoji16]
Jakie badanie?
Ja tez mam słabe rokowania ale się nie poddam !! Ty tez bądź silna bo jest o kogo walczyć ![emoji173]️

reklama
Teraz mi się wyświetliła wiadomość Twoja a szybciej juz na nią odpisałam [emoji16]
Jakie badanie?
Ja tez mam słabe rokowania ale się nie poddam !! Ty tez bądź silna bo jest o kogo walczyć ![emoji173]️

Kochana mam mieć badanie receptywności endometrium w sobotę tak jak @Cytrynka122 garść przeciwbólowych na mnie już czeka [emoji33]
Mam duże szanse na to że moje mrozaczki zostaną odrzucone. Podłamałam się, ale walczyć oczywiście będę.

Czesc kobitki, Mieciu przperasza za znikniecie z forum, ale remonty, brak czasu i zmeczenie daly sie we znaki. Sprobuje nadrobic pare ostatnich dni zeby miec pojecie co u Was. Trzymam dzis kciuki za nasza Justynke i nie moge sie doczekac zdjec! U nas dzis poczatek 31 tygodnia, wszystko jest ok, 3 tygodnie temu wg usg maluch wazyl 1250g, w tym tygodniu bedzie kolejne usg wiec zobczymy co u mietka slychac :). Chyba powoli decyduje sie na porod naturalny, jesli nie bede gbs+ to w wodzie zeby zmniejszyc ryzyko urazu pekniecia jak przy pierwszym porodzie. Pytanie do was kiet w Polsce robi sie test na GBS, czy warto w 31 tyg czy za wzesnie? Przez nasze zawirowania przerowadzkowe maluch jak narazie nie ma pokoju, imienia i trzy ubranka na krzyz, ale koncem miesiaca wszystko nadrobimy! jestem w Polsce na pare dni i tez wykorzystam ten post dla ogloszen duszpasterskich, mam 4 opakowania lutinusa, gdyby ktos byl chetny uzupelnic pudelo z cukierkami to zapraszam na priv ;) - 90zl za opakowanie.
Mieciu ja Gbs robiłam w czwartek dopiero tak zalecił lekarz :o

Ja dostałam po tygodniu Za to teraz mi sie spóźnia juz 2 dzien a brzuch nawala jak nigdy masakra umieram w lozku :-( :(

reklama
@Cytrynka122 nie wiem, ale chyba niedługo. Zapytam jak już będę po. Chyba, że Ty masz wizytę na czasie i możesz zapytać.

@Marzycielka7 to badanie aby upewnić się że nie ma się wysokiego NK w Endometrium, co powoduje odrzucenie zarodków.
@Vinszka dzisiaj mam mieć telefon w celu umówienia się na badanie, zapytam się w takim razie:) a jak u Ciebie z transferem? Będzie planowany po badaniu?

Do góry