Dobrze,że plan jest Ile masz jeszcze mrozaczków?Dzięki kochana że pytasz[emoji8]
Jakoś się trzymam. Nie mam wyjścia[emoji6]
Zapisałam się do Pasnika i pobadam trochę tą immunologie, ale wizyta dopiero pod koniec marca. Korci mnie troche żeby podejsc jeszcze do jednego transferu w marcu jeszcze przed zbadaniem immunologii, bo myślę że u nas to przyczyną mógł tez byc po prostu słaby zarodek a nie były trzymane do blastki.
A Ty na jakim etapie jesteś? Zaczelas juz stymulację? Mam nadzieję że trzecia i ostatnia i że tym razem się uda. Bedziemy ściskaly kciuki[emoji4]
Zaczełam menopur wiec wizyty kontrolne mnie czekają i za ok 10 dni punkcja.
Też mam ogromna nadzieje.
Jak samopoczucie?@tina35 czuje się osłabiona i brzuch boli ale na szczęście nie bardzo. Plamien już nie było i mam nadzieję ze się nie powtórza. Dziękuję za zainteresowanie
Na Bratysławskiej mają wszystko na miejscu i ostatnio konkurencyjne miejsce to Ziko na Krowoderskich zuchów-ja tam kupuje bo kobiety bardzo pomocne ,jedyny minus brak parkingu@dżoasia a powiedz mi moja droga czy leki do transferu też warto kupować w tej aptece w Krakowie czy mogę kupić w aptece na dole kliniki i nie stracę dużo więcej?
Wiem, że zależy co mi da, ale pytam tak na wszelki wypadek
Cytrynka bardzo mi przykro@ilmenau @dżoasia niestety nie mam dobrych wieści. Beta spadła do 1, mam zlecenie na badanie komórek Nk endometrium czy coś takiego, muszę się trochę zagłębić w ten temat jeszcze go nie ogarniam. Dodatkowo na poniedziałek mam wizytę u endokrynologa bo Tsh czasami skakało. Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka.
Która to Twoja procedura,transfer?Masz jeszcze mrozaczki?
Koniecznie zróbcie akcje!To powinien być standard informacja w 1,3 i 5 dobę.Szczerze powiedziawszy to strasznie słabo z tym robią, przecież co im szkodzi zatrudnić kogoś do informowania czy wprowadzać w system i codziennie ktoś mógłby mieć aktualizację i informacje online, masakra!!!!!!
Zróbmy hejt na Invicte za brak informacji, to może coś wróci!!!!!!
A które te leki wyciszające?Gonapeptyl?Na krotkim protokole stymulacje zaczyna sie w 2-3 dniu cyklu. Na długim zastrzyki wyciszajace zaczyna sie w cyklu poprzedzajacym okolo 21 dc a stymulujące później
@dżoasia cudne te dzieciaczki Twoje!!Takie kruszyneczki!!Ogromnie się cieszę,że jesteś na tym etapie.Już niebawem będziesz kupować ciuszki!Dzieciaczki apetyt mają jak widać
@jolancik trzymamy kciuki !
Wszystko przed Tobą ale dzięki forum będziesz wiele kroków do przodu z badaniami Jaki u Was powód podejscia do invitro?W takim razie mocno trzymam kciuki ja dopiero zaczynam swoją drogę z In vitro Wiec jeszcze mało wiem na ten temat
@Dzoannna trzymamy kciuki za zarodeczki!
Elessi któa to mutacja przy którym dziecko umiera?Aż się przeraziłam.Ja tez bylam zdrowa dopuki nie zaczeli mi robic badan wyszlo mi hashimoto i tez mam mutacje i to ta najgorsza ponoc dziecko umiera w pierwszym roku zycia ale zeby dziecko bylo chore to musi odziedziczyc po obu rodzicach i nawet jesli oboje sa nosicielami to ma 75% szans ze bedzie zdrowe
Mnie nie,z reguły każą brać kilka dni przed punkcją ale dopytam swojego na czwartkowej wizycie.Pytanie do dziewczyn zażywających dhea ...
Czy lekarz tez kazał go Wam odstawić w 1 dniu cyklu ????????
@Marzycielka @Laurka2019 @Kurcia lecimy w tym samym czasie! @Olk@24 chwile przed nami!
Krótki protokół to jeden cykl,leki a punkcja ok 12-14 dc w zależnosci od jajeczek ,pozniej moze transfer świeżaczka albo mrożą i dopiero w innym terminie transfer.ile mniej więcej trwa krótki protokół? po ilu dniach punkcjia musze mniej-więcej obliczyć żeby urlop zarezerwować
Z jakiego powodu zapładniali wszystkie komórki?Poszlo dobrze ,nie obyło się bez hiperki ładne wymiary , duże , pobrali 19 , zaplodnilo się 6 , 1 odpadła , podali 1 zarodek , zostały 4 mrozaczki jeszcze,