reklama
Elessi
Fanka BB :)
10 wow a co zrobisz z taka gromadka jak wszystkiego przetrwaja :-)To jest bardzo ładny wynik! Czasem zarodek zwalnia w jednym dniu i nadrabia w kolejnym, wiec cały czas masz 10 szans
@Dzoannna wynik świetny wiadomo ze wszystkie nie będą extra jakości ale ze slabeuszy są ciążę a z mocnych się nie udaje - różnie to loteria. Ja tez myślę o moich zarodkach - co tam u nich
No no czas maja taki sam wszystkie nasze dzieci w tej chwili [emoji3][emoji3]tylko Twoj szybciej sie urodzi[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Jak to co będzie rodzić!!!!!!!!!!!!! ja jej zazdroszczę10 wow a co zrobisz z taka gromadka jak wszystkiego przetrwaja :-)
10 wow a co zrobisz z taka gromadka jak wszystkiego przetrwaja :-)
Bedziemy myslec, jak juz przezyja [emoji3]
ale mysle ze az tyle nie dotrwa...
To sie nie zdarza a przynajmniej nie slyszalam?
@Dzoannna wynik świetny wiadomo ze wszystkie nie będą extra jakości ale ze slabeuszy są ciążę a z mocnych się nie udaje - różnie to loteria. Ja tez myślę o moich zarodkach - co tam u nich
Na pawno pieknie sie dziela!
Zdarza się i tak, że wszystkie przetrwają już to tutaj słyszałam, ale oczywiście też jest tak, że padają, tego nie przewidziszBedziemy myslec, jak juz przezyja [emoji3]
ale mysle ze az tyle nie dotrwa...
To sie nie zdarza a przynajmniej nie slyszalam?
Jak to co będzie rodzić!!!!!!!!!!!!! ja jej zazdroszczę
Podziele sie z wszystkimi [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
To ja poproszę zarezerwować dla mnie cztery, a jak nie chcesz ich rozdzielać to wezmę też szóstkę a sobie zostawiasz czwórkęPodziele sie z wszystkimi [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: