Elessi
Fanka BB :)
Nie vitroliveTeż w invikcie? ? Kiedy to było ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie vitroliveTeż w invikcie? ? Kiedy to było ?
@dżoasia jak u WAS??? Pokazuj serduszka dwa [emoji813][emoji813]
Nie wiem jak u Ciebie w tych labo jest. Ale ja zawsze robie bete w jednym mi wychodzi 1.2 nigdy w ciazy nir bylam. To jest podobno ich taki wstaznik jak takie 0. Tak mi to raz Pani tumaczyla.Hej. Dziś zrobiłam 3 bete i nie bardzo rozumiem wynik
< 1,2 w innym labo.
Jak dla mnie nie konkretne.
1.Było 1.4 i potem badanie nr 2 wynik 0.700
Jadę chyba jutro z tym wynikiem do Bociana. Co myślicie?
Dziewczyny jutro koło 10tej mam transfer. Co później można a czego unikać. Przyjmę wszelkie dobre rady
@dżoasia jak u WAS??? Pokazuj serduszka dwa [emoji813][emoji813]
Hej czy 1 dzien stymulacji to byl wasz pierwszy dzien cyklu czy 2-3 dc?
Dziewczyny jutro koło 10tej mam transfer. Co później można a czego unikać. Przyjmę wszelkie dobre rady
Hej czy 1 dzien stymulacji to byl wasz pierwszy dzien cyklu czy 2-3 dc?
Hej. Dziś zrobiłam 3 bete i nie bardzo rozumiem wynik
< 1,2 w innym labo.
Jak dla mnie nie konkretne.
1.Było 1.4 i potem badanie nr 2 wynik 0.700
Jadę chyba jutro z tym wynikiem do Bociana. Co myślicie?
Nie wiem jak u Ciebie w tych labo jest. Ale ja zawsze robie bete w jednym mi wychodzi 1.2 nigdy w ciazy nir bylam. To jest podobno ich taki wstaznik jak takie 0. Tak mi to raz Pani tumaczyla.
Wiec jak widze 1.2 to znaczy ze nic sie nie zadzialo. Tak robia w Diagnostyce.
Ja zaczelam pierwszy zastrzyk 21 dc
Drugi zastrzyk wszedl w nowym cyklu od 1 dnia