reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ciekawe gdzie się podziewa nasza ....

Lavander_Dream_by_fhrankee.jpg

Lawendowy Sen czekamy na wieści od Ciebie :-)

Madzielanek zawsze mialam cykle 28 dniowe, wiec dzis jest juz 11 opoznienia.. po usunietej c.p. kolejny cykl wydluzyl mi sie o tydzien.. Dzis mialam miec histero a tu nawet @ nie było :szok: mam nadzieje ze jutro cos doktorem zaradzi..
Gortadora, a jesli chodzi o Invikte tood razu kazą wstawac.. no chyba ze na igly idziesz to z sali transferowej do sali obok i 30min wylegiwania.. lezenie nie ma znaczenia a też sobie wczesniej to wkręcalam. Ja na igly wiecej nie ide, mnie bolało jak cholera :-( Gotadora przypomnij mi na kiedy planują u Ciebie stymulacje? fajnie gdybysmy mialy w tym samym czasie :-)

Magdalena pamiętam,że dziewczyny pisały - chyba z UK , że w ogóle nie leżały, u mnie się nie udało pomimo leżenia, plastrów, kciuków i nie wiem czego jeszcze ... mam nadzieje, że tym razem pójdę bardziej przygotowana pod względem medycznym, bo normalnie wybadają mnie, mego M i nasze bąbelki z każdej strony, nie pamiętam ile czasu dają na poleżenie w Invikcie - Marcysiowa chyba już o tym wspominała, Marcysiowa ponadto poszła "na igiełki" :-) i ma teraz dwa bąbelki
Kochana ja też chcę "dorobić" wszystkie możliwe badania, których jeszcze nie miałam - dlatego podpytywałam o to jakie badania robiłyście i o tę bakterię o której któraś z Was napisała. Apotem po transferze zakorkuję się na 9 miesiecy odmówię wstawania z łóżka, nie będę wstawała nie będę siusiała....i oszaleję do końca!

Gotadora no wlasnie pamietam ze ty tak mialas.. nawet juz myslalam o tym dzis :-) powiedz czy to bylo wtedy jak mialas polipa? Moze ja tez mam :szok: ...
Lawendowy????? puk puk????? jestes tam ?? co wy robicie w tej Wawie że nie odzywasz sie do kolezanek :-D??

Gotadora no wlasnie pamietam ze ty tak mialas.. nawet juz myslalam o tym dzis :-) powiedz czy to bylo wtedy jak mialas polipa? Moze ja tez mam :szok: ...
Lawendowy????? puk puk????? jestes tam ?? co wy robicie w tej Wawie że nie odzywasz sie do kolezanek :-D??

Aduś tak, to było wtedy, ale nie jestem pewna, czy związane to było z polipem, czy to mój Anioł tak namieszał, bo doktor powiedział ( ja wtedy źle tabletki wzięłam, coś mi się tak wydawało,że mam wziąść w pierwszym dniu cyklu i czekałam a tu nic, a że się nie odzywałam do dr, jedynie email mu wysłałam to dr się zaniepokoił, co prawda po kilku dniach, no ale zawsze, kazał przyjechać i powiedział,że dobrze,że tak się stało, bo gdybym dostała @ to nie byłoby wiadomo o tym polipie, bo jak byłam na wizycie to nic nie było widać, a tu się zrobiło tak nagle? albo dr nie zauważył, więc,że ta moja @ nie przyszła to było dobrze, bo bym tabletki wzięła i zaczęłaby sie stymulacja, a podobno z polipem to na pewno by się nie udało...

jeśli się nic nie zmieni to zacznę w połowie grudnia, mam nadzieję,że moja @ przyjdzie w poniedziałek

reklama
Kochana ja też chcę "dorobić" wszystkie możliwe badania, których jeszcze nie miałam - dlatego podpytywałam o to jakie badania robiłyście i o tę bakterię o której któraś z Was napisała. Apotem po transferze zakorkuję się na 9 miesiecy odmówię wstawania z łóżka, nie będę wstawała nie będę siusiała....i oszaleję do końca!

a dzisiaj mi wyszło,że mam jeden wynik odnośnie tarczycy niedobry ( anty TPO ) a dr nie kazał robić, bo wszystko dobrze :angry: a tu prosze , ciekawe co jutro powie mi dr endokrynolog

Do góry