jolancik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie. Dzisiaj mój pęcherzyk ma 16 mm a endo 10mm. Może w przyszły weekend będzie transfer. Kolejna wizyta w poniedziałek.
A powiedzcie mi proszę ile może mieć najwięcej endometrium by zarodek się przyjął. ?
@Dzoannna trzymam kciuki za Twoje jajeczka [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja już po wizycie. Dzisiaj mój pęcherzyk ma 16 mm a endo 10mm. Może w przyszły weekend będzie transfer. Kolejna wizyta w poniedziałek.
A powiedzcie mi proszę ile może mieć najwięcej endometrium by zarodek się przyjął. ?
Ja chłopa zaciagnelam do łóżka 7 dni po transferze bo myślałam że się nie udało. Współżycie wskazane bo zadowolona mama to szczęśliwy dzidziuś. Chyba że jest krwawienie albo ból to nie.Dziewczyny będące w bardzo wczesnej ciąży czy wspolzyjecie? Nam się zdarzyło dwa razy, bardzo płytka penetracja i raz seks analny. Przepraszam za opisy ale chce wiedzieć czy jak jest ten seks delikatny i płytko, bez orgazmu u mnie i kończenia w środku to można czy jednak powinnam zupełnie się wstrzymać do końca pierwszego trymestru??
Dziewczyny będące w bardzo wczesnej ciąży czy wspolzyjecie? Nam się zdarzyło dwa razy, bardzo płytka penetracja i raz seks analny. Przepraszam za opisy ale chce wiedzieć czy jak jest ten seks delikatny i płytko, bez orgazmu u mnie i kończenia w środku to można czy jednak powinnam zupełnie się wstrzymać do końca pierwszego trymestru??
[QUOTE="Elessi jak u Ciebie ?
Ja ruszam od najbliższego cyklu ze stumulacją czyli za jakieś 10 dni .
W połowie lutego kolejna wizyta i lekarz zdecyduje czy dodać jeszcze kolejne leki czy umawiamy się na punkcję
Co do punkcji to boje się jej ale myśle ze nie bedzie tak źle [emoji16]