reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Pisze, zebyscie podtrzymaly mnie trochę na duchu , bo jak zwykle przed wizytą zaczynam panikowac. Dziś jest ostatni dzień 11 tygodnia, jutro zaczynam 12 tydzień i mam wizytę u lekarza. Strasznie się denerwuje czy wszystko jest wporzadku. Ostatnia wizytę miałam 2 tygodnie temu. Przez ten czas wszystkie dolegliwosci związane z hiperstymulacja minely i właśnie dlatego dziwnie mi z tym, że czuje się lepiej i zaczynam się zastanawiać czy tak powinno być. Odpoczywalam przez ten czas, jedynie miałam problem z bólem odbytu , a dokładnie ze skurczami w odbycie, które dokuczaly mi przez tydzień. Dziś oprócz porannych mdlosci czuje sie dobrze ale odchodzę od zmyslow ze stresu. Zrobiłam morfolgie, badanie moczu i progesteron wszystko w porządku w normie bez zmian. Bety nie robiłam, bo lekarz powiedział , że już nie muszę. Trzymajcie za mnie kciuki , żeby z dzidzia było wszystko wporzadku [emoji173]

Skurcze odbytu to progesteron

reklama
W kwietni 2017 in vitro w krk wszystkie zarodki padły usłyszałam że stare. Marzec 2018 histeroskopia w novum i usunięcie polipa, w drugim cyklu ciąża naturalna która wczoraj w 35tc waży 3200kg. Nie daj sobie wmówić tylko walcz i szukaj przyczyny.

Dziekuje [emoji847]
To forum i Wy dajecie mi sile i przykład każdej z Was pokazuje ze zycie pisze różne scenariusze [emoji173]️

Tylko to dziwne , że dopiero teraz dostałam tych skurczy , gdzie progesteron na początku ciąży miałam dwa razy taki jak teraz ale zaparcia też miałam spore i przez własną głupotę ... podjadalam sobie słodycze , teraz odstawilam słodkie i jest poprawa.
Z progesteronem tak jest. Ja jak brałam 600 mg to nic mi nie było, a obecnie jestem na 100 mg i strasznie mnie od niego boli głowa... Nie denerwuj się, choć wiem, że łatwo powiedzieć. Będzie, co ma być. I tak już bardzo daleko zaszłaś, a im dalej, tym lepiej - ja tak sobie powtarzam :)

Z progesteronem tak jest. Ja jak brałam 600 mg to nic mi nie było, a obecnie jestem na 100 mg i strasznie mnie od niego boli głowa... Nie denerwuj się, choć wiem, że łatwo powiedzieć. Będzie, co ma być. I tak już bardzo daleko zaszłaś, a im dalej, tym lepiej - ja tak sobie powtarzam :)

No ja właśnie biorę 150 lutinusu czyli 1,5 tabletki dopochwowo plus rano prolutex w zastrzyku. Wcześniej brałam trzy lutinusy, 6 tabletek luteiny podjezykowo i zastrzyk i nie miałam problemów z bólem odbytu. Powiem tak mogę to wszystko znosić aby z dzidzia było wszystko w porządku ❤❤❤❤

reklama
No i piekny wynik, czyli jutro witamy pecherzyk
emoji173.png
️na swiecie. Gratuluje
emoji3.png
Super wyniki. Gratuluję mamuśku:)
Dziękuję :)

Do góry