reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokładnie Kochana, ale ja nie tracę nadziei. Musi się w końcu udać. Dzięki Waszemu wsparciu troszkę się zbieram. Dziękuję :* Ty tez głowa do góry! Najważniejsze to myśleć pozytywnie. Choć ostani rok - to chyba z 10 ciąż u moich znajomych, nawet te które starały się kilka lat - zaszły w ciążę, zostałam zupełnie sama - bezdzietna :/
Ptaszyna nie jesteś sama z tym problemem ..Wiem jakie to trudne i dołujące.Każda ciąża czy poród mnie dołuje u znajomych ,w rodzinie jestem jedyne bezdzietna i kazdy już po 3 trójce dzieci. Walczymy dla naszych wymarzonych ciąż! super że już jesteś umówiona u Paśnika-działaj dziewczyno.
Cześć. Czy któraś z Was była wprowadzana w sztuczna menopauze ? Może któraś w Ciechocinku u dr G.? Powiedzcie mi prosze jak to wygada. Jak długo się bierze leki. Czy są to zastrzyki czy tabletki. Jak się wtedy czulyscie?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
Moja znajoma miała podany lek Zoladex na 3-6 msc w zaleznosci od lekarza.Podobno nie jest to łatwy temat ale każda z nas jak widze inadzej odczuwa leki.
A co lekarz Ci proponuję?
Czasami człowiek zostaje w takiej dziurze sam.. Ja też mam już swoje lata i czułam się podobnie. W pierwsza ciaze zaszłam zaraz przed swoimi 34 urodzinami, dzięki ivf po 4 latach starań i głupich uśmiechow na pytanie czy chcemy mieć dzieci...
Myślałam, że już nigdy nie będę mamą a teraz spodziewamy się nr 2 i Tobie też tego z całego serca życzę. W końcu musi wyjść słoneczko!
Ech uwielbiam te teksty nie planujecie dziecka albo nie wiecie jak to się robi.nawet brakuje komentarza w takich sytuacjach bo ręce opadają i serce boli.

@Dzoannna piękne ilości!!Spokojnie będzie dobrze!!!Z taką obstawą ech :)

@Dgd informuj!!!

Ptaszyna nie jesteś sama z tym problemem ..Wiem jakie to trudne i dołujące.Każda ciąża czy poród mnie dołuje u znajomych ,w rodzinie jestem jedyne bezdzietna i kazdy już po 3 trójce dzieci. Walczymy dla naszych wymarzonych ciąż! super że już jesteś umówiona u Paśnika-działaj dziewczyno.

Moja znajoma miała podany lek Zoladex na 3-6 msc w zaleznosci od lekarza.Podobno nie jest to łatwy temat ale każda z nas jak widze inadzej odczuwa leki.
A co lekarz Ci proponuję?

Ech uwielbiam te teksty nie planujecie dziecka albo nie wiecie jak to się robi.nawet brakuje komentarza w takich sytuacjach bo ręce opadają i serce boli.

@Dzoannna piękne ilości!!Spokojnie będzie dobrze!!!Z taką obstawą ech :)

@Dgd informuj!!!
No dokładnie.. I jeszcze... [emoji849]
"choć pokaże Ci jak się to robi"
"jesteście wygodni i samolubni"
"za bardzo stawiacie na karierę"
"później będzie za późno"
...

reklama
Hmmm....wiem, ale na moją nie zareagował, nie była zła, ale dobra chyba też nie
To mu trzeba bylo podpowiedziec, ze jest zla i zeby ci cos dal ;)
No dokładnie.. I jeszcze... [emoji849]
"choć pokaże Ci jak się to robi"
"jesteście wygodni i samolubni"
"za bardzo stawiacie na karierę"
"później będzie za późno"
...
A najlepsze jeszcze jest
"Bo potem sie moze okazac, ze problemy beda"

Ostatnia edycja:
Do góry