reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dlatego napisałam, że MOŻE mieć takie objawy. Ja miałam po pierwszym, ale wtedy też w ogóle miałam dawkę 0,48mln. Po kolejnych zastrzykach już nic mi się nie działo - niezależnie od dawki.
My dopiero 7lutego wizytujemy - za 100lat
O jaaa, to lata ksiezycowe[emoji173]️
U
użytkowniczka v
Gość
Super słyszeć,że z Malutką wszystko w porządku. Przykro mi,że męczy Cię zgaga,ale już niedługo. Buziaki!Aniu u mnie ok tz u małej ok a ja zdycham dalej na zgagę. Jutro mam wizytę i cesarkę na 26 lutego ale nie wiem czy dotrwam bo z małej klocek duży i obróciła się nogami do przodu. Aniu na dawcę macie jeszcze zawsze czas póki masz siłę spróbujcie jeszcze na swoich ale dobrze że masz męża kt nie odrzuca takiej ewentualności. Musi być spoko człowiekiem. Pisz kochana co u ciebie bo często o was myślę.
Marzycielka7
Dziewczyny odebrałam wyniki FMR1
Czy któraś je tez robiła?
Spójrzcie swoim okiem na wynik
Czy któraś je tez robiła?
Spójrzcie swoim okiem na wynik
dżoasia
Tylko się nie zdziw, bo pewnie z labu będą dzwonić wystraszeni w sprawie poziomu leukocytówJuż wystarczy że przeczytałam skutki uboczne - mam dość - nie czytam więcej wolę zapytać jak to w realu wygląda nie piszę w zaleceniach kiedy mam przyjmować dokaldnie , więc zrobię jak radzisz , wezmę po południu a rano na morfologię
Dobrze wiedzieć , żeby mi mąż na zawał nie zszedłTylko się nie zdziw, bo pewnie z labu będą dzwonić wystraszeni w sprawie poziomu leukocytów
Laurka2019
Moj lekarz twierdzi ze do transferu 15 to absolutne minimum,a po pozytywnej becie powinno rosnąc,wiec moim niedoświadczonym zdaniem dobrze by bylo podwyższyć poziom progesteronuCzy progesteron 19,4ng jest ok na początku ciąży? Ok 4-5tyg
Tylko ze ja biorę dopochwowo 600mg i doustnie 100.Twoim zdaniem powinnam zwiększyć mimo braku plamien?Moj lekarz twierdzi ze do transferu 15 to absolutne minimum,a po pozytywnej becie powinno rosnąc,wiec moim niedoświadczonym zdaniem dobrze by bylo podwyższyć poziom progesteronu
reklama
Biedroneczka83
Pytam tak mniej więcej bo teraz urlopy sie zaczynaja i boje sie ze nie zgram sie z tym wszystkim..ze nie bede mogla wziac wolnego na zabieg bo ktos bedzie na urlopie.
Z doświadczenia powiem ze lepiej celować w miesiąc, kiedy w pracy luźniej, bo nigdy nie wiosno kiedy wypadnie transfer a kiedy punkcja - to zawsze wiadomo pod koniec stymulacji.
Podziel się: