No wlasnie mi tez nic nie mowi.Tak. HLA-C cokolwiek to jest. Wynik tez mi nic nie mowi.
reklama
Da rade ja tak robilam.@redferrari moje gratulacje!!!!
Tak piszecie dziewczyny o tycb krzywych..cholera musze isc to zbadac... da rade bez skierowania?
sssurykatka
Fanka BB :)
Czemu 50, a nie 75?to wszystko przed Tobą . Zrób w labie obciążenie glukozą 50 g bez skierowania tylko spytaj sie ich czy masz kupic swoją czy mają. Większosci ma juz swoją... ale widziałam takie , które nie mają
Kurcia, bywa, że nie chcą robić bez skierowania, nawet prywatnie, ale wystarczy zwykłe skierowanie od rodzinnego np."zalecenie wykonania", takie zaświadczenie. Krzywa glukozowa 3 punktowa i koniecznie krzywa insulinowa 3 punktowa, ja miałam obciążeniw 75 g glukozy. 50 g to chyba w ciąży?
NataliaNNN
Trzymamy kciuki Kochana :*Dziękuję dziewczynki. Oby rósł mój chłopczyk bo mam obniżone bialko pappa-a i może to powodować powolny wzrost więc teraz co 2 - 3 tyg jestem na usg. X
ilmenau
Dopiero po południu. 17.30.
Teraz pewnie będę chodzić też co 2-3 tyg. Dziś mam prywatna a w Walentynki na nhs.
Zawsze po wizycie mam trochę spokoju. Który to tydzień U Ciebie kochana, 29?
Zaczęłam 30. Nawet nie wiem kiedy ten czas tak leci. Mam wrażenie że dopiero co robiłam połówkowe a już mnie mój lekarz pyta czy jestem umówiona na usg III trymestru
ilmenau
Trzymamy kciuki Kochana :*
A jak u ciebie dzisiaj sytuacja? Uspokoiło się?
Sol
Wow. No to super kochana! A co się robi na usg III symeatru I kiedy?
Zaczęłam 30. Nawet nie wiem kiedy ten czas tak leci. Mam wrażenie że dopiero co robiłam połówkowe a już mnie mój lekarz pyta czy jestem umówiona na usg III trymestru
Margit2018
Dziewczynki a co u Motylka? Przekażcie jej buziaki i pozdrowienia.
NataliaNNN
Tak Kochana, ten śluz z krwią był jednorazowy, silny brzuch cały wieczór się utrzymywał i dziś rano, jakby tak na okres, tylko bardziej intensywny, teraz już jest ok. Mam nadzieję że nic złego się nie stało, ale jutro skończę na betę profilaktycznie bo będę myślała.A jak u ciebie dzisiaj sytuacja? Uspokoiło się?
reklama
ilmenau
Wow. No to super kochana! A co się robi na usg III symeatru I kiedy?
To takie bardziej rozszerzone w opisie usg, które u nas robi się pomiędzy 28 a 32 tygodniem. Głównie chodzi tu o sprzęt, dzięki któremu można opisać jak dziecko rośnie. Po zwykłym usg czasem dostaje zdjęcie, a po polowkowym czy III trymestru powinnam dostać cały wydruk z opisem i pomiarami dziecka no i jest szansa na zdjęcie 3D
Podziel się: