NataliaNNN
Fanka BB :)
Mialyscie też tak? Do tego boli mnie brzuch jak myślicie to krwawienie implatacyjne czy koniec? Doradzcie plisss
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytalam naprawde podziwiam za ta sile walki... I gratuluje ❤❤ale ja czasem mam dosc nie moge sobie poradzic z tym wszystkim zmeczona jestem bo co chwila urlop do lekarza jeszcze w pracy nic nie mowia a trzeba pracowac bo kasa idzie jak woda... Ciekawe co jeszcze wyjdzie niby mialam nie udane 1 podejscie ale czulam ze musze zrobic badania dokladne teraz bo mam tylko 2 mrozaczki co na nas czekaja i boje sie kolejnej procedury a kasa to drugi problem....Mi sie ba poczatku wydawalo ze mam „ tylko” zapchane jajowody, a jak zaczelam badac to poplynelam dokladnie.
Pomoglabym Ci ale nie mam pojęcia. Nie denerwuj sie o ile to mozliwe. Trzymam kciukiDziewczyny ratunku, zaczęłam trochę podkrwawiac, boję się że to koniec
Mialyscie też tak? Do tego boli mnie brzuch jak myślicie to krwawienie implatacyjne czy koniec? Doradzcie plisss
Dziś jestem po 8dpt, wczoraj beta 149. Troszeczkę tylko jest krwiNatalia ty jestes po transferze? Becie? Nie znam twojej historii, przepraszam ze pytam w rakim momencie.Nie ma krwawienia implantacyjnego, najwyzej plamienie i bierze sie to stad kiedy zarodek przyczepiajac sie do endometrium natrafi na naczynie krwionosne i ono peknie. Wtedy jest rozowe plamienie.Mocno leci, przestalo?
Ja miałam spore krwawienie w 10dpt, potem już wszystko było ok mam nadzieję że u Ciebie to też tylko taki straszak. Trzymam kciuki. XDziś jestem po 8dpt, wczoraj beta 149. Troszeczkę tylko jest krwi
Kochana dzięki oby tak było, boję się a bolał Cię brzuch, pamiętasz?Ja miałam spore krwawienie w 10dpt, potem już wszystko było ok mam nadzieję że u Ciebie to też tylko taki straszak. Trzymam kciuki. X
Tak, bolał, nie jakoś strasznie ale pobolewal i plecy i piersi też. . Mam notatki i właśnie sprawdzilam.Kochana dzięki oby tak było, boję się a bolał Cię brzuch, pamiętasz?
Ojj tak mi mów :* to mnie trochę uspokoja, w poniedziałek zrobię betę czy chociaż nie spadłaTak, bolał, nie jakoś strasznie ale pobolewal i plecy i piersi też. . Mam notatki i właśnie sprawdzilam.
Ja już wtedy myślałam, że po wszystkim.
Dziewczy mnie wysłał na bete i w 12dpt miałam 333.3. Potem w 14dpt ponad 960.
Będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji1696]
Zrób, zrób. Mam nadzieję że będzie wszystko ok [emoji108]Ojj tak mi mów :* to mnie trochę uspokoja, w poniedziałek zrobię betę czy chociaż nie spadła