Dziękuje. Zrobiłam tak jak radzilas homocysteine w ogole dzis szalalam z fiolkami krwi zrobilam glukoze po obciazeniu i insuline po obciazeniu myslalam ze nie dam rady to wypic bo wszyscy straszą ale spokowg mnie jest bardzo ok
@Kurcia bierz ten intralipid chociaż, to nie zaszkodzi, a nóż coś gdzieś przynajmniej w dzień transferu
@Justin87 miała same cb i brak implantacji a zaskoczyło dopiero na sterydzie i z intra ) choćby dla własnej satysfakcji! U @misis188 też po szczepienich nie zaskakiwało, a jak dołożyła intralipid to poszło. Trzymam kciuki :* :* :*
reklama
W porowananiu do wyników mojego to wyglada to super! Ma w normie ruchliwe plemniki, morfologia 2% to wcale nie jest złe, u nas było 0%, do tego dobra koncentracja i ogólna ilość! Będą z tego dzieci!Witajcie!
Odebrałam dziś badanie nasienia męża i chyba nie za ciekawie to wygląda. Co sądzicie?
Kochana gratulacjeteraz czekamy na przyrosty i do przodu.Dziewczyny wynik bety już mam. 41,4.czy to dobry wynik jak na 8dpt?
Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Oczywiście
Fantastycznie!! [emoji173]️
Jeszczeniematka
@Baylee @Jeszczeniematka co to za magiczne tabletki?
Tabletki z dobrą wróżbą [emoji4]
@nadziejamooja;)
@jagodaaga poszło kolejne na privaJestem zainteresowana proszę na priv szczegoly
Jeszczeniematka
Dziewczyny wynik bety już mam. 41,4.czy to dobry wynik jak na 8dpt?
Oczywista oczywistość,ze tak [emoji3][emoji3]
To teraz już głośno gratuluje !! [emoji173]️
NadziejaJest
Kobietki jestem po wizycie u doc Pasnika musze jeszcze kilka badan wykonac zebysmy mogli ustalic plan dzialania m.in badanie na trombofilie. Zamowilam z tej strony Link do: Trombofilia wrodzona (nadkrzepliwość) - jak się objawia? jak ją rozpoznać? jakie badania wykonać? jak ją leczyć? czy ktoras moze korzystala z tego labu juz?
@Baylee gratuluje bety
@Baylee gratuluje bety
reklama
Tak kochana za 2 dni sprawdzić przyrost ja robiłam w 7dpt 3 dniowych miałam ponad 40 parę i teraz w brzusiu synuś i córcia dziś 17dc ❤❤❤ nic nie pozostaje jak ci pogratulowac kochana trzymam za przyrostDziękuję. Powinnam powtórzyć za dwa dni?
Podziel się: