reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Akatombo mocne kciuki za dzisiaj, niech to będzie ten szczesliwy transfer i zebyś mogła za 8.5 miesiąca pochwalić się zdjęciem swojego Maleństwa :) :) :)

@Forget-me-not... - też trzymamy kciuki za wczorajszy transfer z ukrycia! Bądź gruba :D

Dziewczynki, jest nowy szeryf w mieście :D
To mój pierwszy post kalendarza, wiec wybaczcie jak coś poszło nie tak. Bardzo proszę o informacje jak kogoś trzeba dodać. Wszystkie dziewczynki wkrótce betujące i wizytujące pamiętajce, ze forumowe kciuki mają moc!!!

Miłego dnia :)

reklama
@Akatombo mocne kciuki za dzisiaj, niech to będzie ten szczesliwy transfer i zebyś mogła za 8.5 miesiąca pochwalić się zdjęciem swojego Maleństwa :) :) :)

@Forget-me-not... - też trzymamy kciuki za wczorajszy transfer z ukrycia! Bądź gruba :D

To mój pierwszy post kalendarza, wiec wybaczcie jak coś poszło nie tak. Bardzo proszę o informacje jak kogoś trzeba dodać. Wszystkie dziewczynki wkrótce betujące i wizytujące pamiętajce, ze forumowe kciuki mają moc!!!

Dziękuję[emoji4] Ja nie mogę się doczekać kiedy będę w końcu gruba.
I moj partner też pewnie nie może sie doczekać chwili kiedy role sie odwrócą i to on do mnie będzie mógł powiedzieć "Nie żryj tyle"[emoji1] [emoji12]

Dziękujemy za przyjęcie kalendarza i wszystko jest pięknie.
@Justin87 dla Ciebie też ogromne dzięki.

Tak, u mnie dziś ten dzień! Przed chwilą dzwonili z kliniki, że mamy być wcześniej, wczoraj dzownili, że przełożony na popołudnie... jakieś szaleństwo. W każdym razie my już w blokach startowych, tylko czekamy na info, czy snieżynka po rozmrożeniu daje radę.
@Forget-me-not... będziemy razem betować :)

Powodzenia, niech sie pieknie zadomowi!!

Dzięki kochana za przejęcie forumowego calendarza [emoji106]

Mozesz dodać moje następne wizyty?

27.01 & 14.02 podglądanie maluszka,

Dziękuje bardzo

super ze jest nas tak dużo w kupie siła pierwsze wasze podejście? z jakiego powodu ?
Tak, pierwsze. Od 7 lat nie mogę zajść w ciążę. Mam endometriozę otrzewnową i 1 jajowód niedrożny, amh słabsze bo 1,29. U męża też było różnie, raz lepsze raz słabsze wyniki ale do punkcji nasienie w normie (przez pół roku brał leki i morfologia skoczyła z 2% do 4%) Mamy 2 zamrożone zarodki - blastocysty.
A jak u Ciebie?

planujecie iść na l4 po transwerze ? za 1 razem chodziłam do pracy uważałam na siebie nie chciałam być w domu żeby nie myśleć , zeby przeleciał ten czas oczekiwania na betę niestety się nie udało :-( tym razem pójdę chcę zrobić wszystko zeby tylko sie udało będę odpoczywać i myśleć pozytywnie :-)
Ja nie, mam pracę biurową i chyba wolę pracować by tak nie myśleć. Wolne wezmę tylko na transfer.

reklama
Oszaleje od października w czystości wychodzi mi III stopień. Co miesiąc antybiotyk i nic nie zmienia się. Co robic?
Słońce tutaj ja Ci mogę doradzić co u mnie pomogło. Walczyłam z tym długo, ale w końcu zwątpiłam i zaczęłam stosować Lactovaginal na noc, rano coś typu Neoprobio i do kompletu jeszcze probiotyk doustny, lekarz kazał mi stosować te dopochwowe co drugi dzień na zmianę, ale mi bylo mało.....więc wiesz. W kolejnym cyklu brałam kilka razy Lactovaginal i kilka razy Neoprobio i do tego stale doustny i od kilku miesięcy mam spokój. W tym cyklu zastosowałam raz czy dwa Lactovaginal i raz neoprobio, doustnego już nie jem. Pokaż zdjęcie tego wyniku.
A antybiotyki niszczą Ci pałeczki kwasu mlekowego i wszystko szybko łapiesz

Do góry