reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

16.01 III stopień
nabłonki +
Lactobacillus vaginalis +
Candida -
Bakterie +
antybiotyk ARRILLIN + Lactovaginal

19.01 III stopień
nabłonki +
Lactobacillus vaginalis +
Candida +
Bakterie ++
Leukocyty +
Azymicin 500mg 3 tabletki
Jeśli jeszcze masz antybiotyk to go dokończ, później jeszcze kontynuuj uzupełnianie flory bakteryjnej do końca tego cyklu i przez cały następny. W cyklu z antybiotykiem zrezygnowałam z seksu całkowicie, a w tym następnym tylko w prezerwatywie i oczywiście probiotyki dopochwowe i doustne, aż do obrzydzenia i odziwo jest ok, aż się zdziwiłam, że kwas mlekowy jest tak ważny, ja po łyżeczkowaniu nie mogłam się tego pozbyć, aż do tej kuracji

reklama
Hej, jestem tutaj nowa. Zdecydowalam się na in vitro gdyz u męża slabe nasienie, u mnie wg badań wszystko gra. 3.01 podane dwie blastocysty i nie udało się:-( dziewczyny co mogło byc powodem skoro u mnie ok, zarodki rozwinęły sie do blastocysty, strasznie mnie to męczy i zastanawiam się bo moze jednak u mnie jest cos nie tak? Do tego po odstawieniu lekow nadal nie mam okresu, po jakim czasie Wy mialyscie po nieudanym transferze?

:) :) Wiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w google
Aż takie wzbudzam zaciekawienie? [emoji39]

reklama
Do góry