Jeśli jeszcze masz antybiotyk to go dokończ, później jeszcze kontynuuj uzupełnianie flory bakteryjnej do końca tego cyklu i przez cały następny. W cyklu z antybiotykiem zrezygnowałam z seksu całkowicie, a w tym następnym tylko w prezerwatywie i oczywiście probiotyki dopochwowe i doustne, aż do obrzydzenia i odziwo jest ok, aż się zdziwiłam, że kwas mlekowy jest tak ważny, ja po łyżeczkowaniu nie mogłam się tego pozbyć, aż do tej kuracji16.01 III stopień
nabłonki +
Lactobacillus vaginalis +
Candida -
Bakterie +
antybiotyk ARRILLIN + Lactovaginal
19.01 III stopień
nabłonki +
Lactobacillus vaginalis +
Candida +
Bakterie ++
Leukocyty +
Azymicin 500mg 3 tabletki
reklama
Trzymajcie się razemDziekuje kochane za trzymanie kciuków, wszystko przebieglo gładko, teraz jeszcze z kropkiem leżymy pod kroplowka
Laurka2019
Fanka BB :)
Za Ciebie i maluszkaDziekuje kochane za trzymanie kciuków, wszystko przebieglo gładko, teraz jeszcze z kropkiem leżymy pod kroplowka
Tez tak mialam a szczerze powiem zawsze jak sie koncza badania to cos mi wychodzi. Teraz tez mi sie koncza i napewno cos wyjdzieOszaleje od października w czystości wychodzi mi III stopień. Co miesiąc antybiotyk i nic nie zmienia się. Co robic?
sssurykatka
Marzycielka7
Dziekuje kochane za trzymanie kciuków, wszystko przebieglo gładko, teraz jeszcze z kropkiem leżymy pod kroplowka
Trzymamy kciukaski za kropeczka [emoji110][emoji110][emoji110]
@nadziejamooja;)
@Akatombo @Forget-me-not... kobitki trzymam mocno za Wasze kropki. Ile miałyście podane i ilu dniowe zarodeczki? Ja prawdopodobnie za dwa tygodnie transfer
Hej, jestem tutaj nowa. Zdecydowalam się na in vitro gdyz u męża slabe nasienie, u mnie wg badań wszystko gra. 3.01 podane dwie blastocysty i nie udało się:-( dziewczyny co mogło byc powodem skoro u mnie ok, zarodki rozwinęły sie do blastocysty, strasznie mnie to męczy i zastanawiam się bo moze jednak u mnie jest cos nie tak? Do tego po odstawieniu lekow nadal nie mam okresu, po jakim czasie Wy mialyscie po nieudanym transferze?
Vinszka
Aż takie wzbudzam zaciekawienie? [emoji39]Wiem, wiem, ja dziś z ciekawości wpisałam naszą Vinszke i zaraz zdjęcie jej dziecka mi google pokazał, ot, czasem mam takie pomysły, a tak szczerze to chciałam ten login sprawdzić, czy to coś popularnego co ja nie znam i że wyjdzie moje nieobycie w świecie, jak nie będę wiedziała kto to i tak natrafiłam na jej brzdąca w google
reklama
Podziel się: