NataliaNNN
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana Kciuki się przydadząOj rozumiem to pragnienie, ono przeważa nad wszystkim. Trzymam kciuki za obie kropki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochana Kciuki się przydadząOj rozumiem to pragnienie, ono przeważa nad wszystkim. Trzymam kciuki za obie kropki
Dziękuję Kochana Kciuki się przydadzą
To sporo musisz lykac dodatkowo tych leków, ale najważniejsze żeby się udało a co to za dr Paśnik często się przewija wlna tym forum on przyjmuje w Warszawie?Tak
Powiem Ci na co u mnie ma podziałać , jeśli chodzi o accofil to u mnie na implamtacje zarodka , ma w tym pomóc mam kir genotyp bx i brakuje mi kirow aktywujących implantację , jestem już po 4 transferach w w tym 3 blastek i za każdym razem beta nawet nie ruszyła , a jeśli chodzi o intralipid jest on na podwyższony poziom komórek nk , do tego mam też encorton 10-5-0 codziennie , doc. Paśnik nie widzi potrzeby u mnie brania intralipid , ale moja pani doktor tak więc profilaktycznie biorę, nie zaszkodzi a może pomóc
super to tak samo jak ja zaczynam od 2dnia miesiaczki mam dostac 7 lutego też krótki protokółJeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to 6-8 luty startujemy ze stymulacja na krótkim protokole
zaczynam od 8 lutego 2 dnia miesiaczki krótki protokółTak będzie! Kiedy masz stymulacja?
Ja dostałam po 10 dniach od punkcji.Dziewczyny, mam pytanie . Jak szybko po punkcji ( transferu nie było ) dostałyście miesiączkę? Bo ja czekam i czekam
Trzymam kciuki, żeby zostały! [emoji1696]Puste jajo i lyczekowanie psychicznie mnie dopilo, ale już minęło 3miesiace więc jestem pełna wiary. Dziś po punkcji czułam się w miarę, objawy grypy trosze ustapily i moje pragnienie dzieciaczka zwyciężyło. Miałam transfer, dwie kropeczki wróciły że mną i oby już zostały!
Ale sie ciesze ze sie udalo teraz nie pozostaje wam nic innego tylko rosnac.A tu moje żelusie
@dżoasia ale super wiadomość!!! Cieszymy się tu wszystkie razem z Tobą Jesteś naszą „GURU”i liczymy ma Ciebie i Twoją niesamowitą wiedzę Nie jednej tu z nas pomogłaś dobrą radą, ciepłym słowem. Nie jestem długo na BB ale nick @dżoasia wzbudza u mnie uśmiech i zawsze z ciekawością czytam Twoje rady dla dziewczyn Trzymam kciuki za Twoje dwa bąbleA po wizycie jednak gitowo
Bąbelki mają się dobrze, doktorek był chyba bardziej zeschizowany ode mnie, w locie kazał mi siadać na samolot i najpierw robił przez brzuch, ale jeden nie chciał się za bardo pokazać i tak czy inaczej musiałam pokazać mandolinę ;P