Justyska13
Fanka BB :)
Haha Asia po tych lekach ktore bierzemy to ja nie watpie ze jakieś zmiany w mózgu zachodza hahahaja mądra nigdy nie będę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha Asia po tych lekach ktore bierzemy to ja nie watpie ze jakieś zmiany w mózgu zachodza hahahaja mądra nigdy nie będę
Teściowa ma chemię i przy okazji prosi dla synowej zobaczcie dziewczyny jakie my mocne zastrzyki bierzemyCzy teściowa ma możliwość załatwienia więcej takich recept ?
Jezu...Teściowa ma chemię i przy okazji prosi dla synowej zobaczcie dziewczyny jakie my mocne zastrzyki bierzemy
Ostatnio czytalam ze robili badania i z mrozonek sa wieksze szanse na pozytywny transfer ze ponoc przy swierzynkach 40% a przy mrozonkach 60% (mrozone i podawane byly tylko blastki)Tak, było 26, ale to był hardcore, a w ogóle mam w brzuchu 2 bąble (mam nadzieję, że jeszcze żyją). Ja już jestem trochę zaprawiona w boju ale kto wrażliwszy to nie polecam. Równie dobrze mogło nic nie wyjść
Masakra. To teraz mozna sobie wyobrazic jak nasza psychika dziala. Czlowiek podczas chemii jest wycienczony choroba, a my biorac takie same leki jak osoby przy chemio funkcjonujemy na pelnych obrotach i nasza glowa inaczej działa.Teściowa ma chemię i przy okazji prosi dla synowej zobaczcie dziewczyny jakie my mocne zastrzyki bierzemy
Wyslij link do tego artykulu jal znajdziesz.Ostatnio czytalam ze robili badania i z mrozonek sa wieksze szanse na pozytywny transfer ze ponoc przy swierzynkach 40% a przy mrozonkach 60% (mrozone i podawane byly tylko blastki)
Tak, takie podają statystyki różne kliniki. Chodzi o to, że przy transferach crio organizm jest "wypoczęty". Przy stymulacji trochę dostaje po doopieOstatnio czytalam ze robili badania i z mrozonek sa wieksze szanse na pozytywny transfer ze ponoc przy swierzynkach 40% a przy mrozonkach 60% (mrozone i podawane byly tylko blastki)
Wrzucamy sobie tu różne linki, jeśli to nie spam to wrzuć śmiało. Chociaż wydaje mi się, że jedna dobra dusza już nam to dzisiaj wrzucała Macieju (kilka stron wcześniej)Przepraszam kto jest tutaj moderatorem ?
Potrzebuje zatwierdzenia postu z linkiem !
O wiele nie proszę !
Wołanie o pomoc !
Link do: Tak przeprowadzone in vitro daje większą szansę na ciążę. Czy to przełom w leczeniu niepłodności?Wyslij link do tego artykulu jal znajdziesz.
Ja miałam w 5 dpt pozytywny a w 6 dpt beta 20No dobra to się przyznam - 4dpt w południe sikałam na test. Wyszedł taki cień cienia cienia, że aż wydawało mi się, że mam omamy ;P Walnęłam sobie po obiedzie drzemkę a jak się przebudziłam to w głowie była tylko jedna myśl - zrób sikacza (ja, która ich nienawidzę, zakupiłam kilka szt jakieś 3-4miesiące temu, tak przypadkiem robiąc zakupy online w aptece dorzuciłam do koszyka) i pół minuty później już siurałam na dziada