reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana jak się ma nie udać to tylko tam...wcześniej nie ma co rezygnować. póki co chyba najlepiej radza sobie z tymi nie oczywistymi przypadkami.
Malgorzata R-M bedzie rekomendacja jak się jej tam uda;)

Dziwne uczucia mnie ogarnely po wczorajszej wizycie i jakos chlodno podchodze do kolejnej stymulacji, nie wiem czy fakt ze juz po pierwszej lekarz zaczal mowic o KD czy jeszcze skutki pierwszej psychicznie odczuwam...

Wiem,ze bez walki nic samo nie przyjdzie,ale świadomość,ze jednak chęci i starania mogą nie wystarczyć podcina skrzydła.
Mysle o dzoasi, motylku i zastanawiam sie dlaczego nie moze byc dobrze,spokojnie skoro jest serduszko,po co tyle nerwow i cierpienia i niepewności,az sie nie chce myśleć o tym co one teraz czuja. Ciagla gonitwa mysli co bedzie jutro.

Jestem myslami z nimi i pomodle sie za nie później,bo ich walka musi zostać wynagrodzona, gorąco bym tego dla nich chciała.

Boże miej ich w swojej opiece.

reklama
Ja

Nie mialam jeszcze stymulacji ale dziewczyny czasem pisaly i pokazywały zdj z siniakami, ale to chyba roznie bywa. Nie wiem. Jak to wogole jeatem przerazona tym ze mam sobie sama dawac zastrzyki.
Mi wszystkie zastrzyki robił mąż. Choć z początku mówił że on nie da rady, ale wystarczyło że obejrzał w necie filmik instruktażowy i robił tak że siniaków nie miałam ;)

@dżoasia myslami z Toba i maluszkami! Wracajac z pracy mowie zajrze co Asi bo pamietalam ze dzis podgladanie i kurde od tylu czytam i mowie o nie cos nie tak... Ale widze sa serduszka! Bedzie dobrze! Wierze ze to Twoj czas!

Mi wszystkie zastrzyki robił mąż. Choć z początku mówił że on nie da rady, ale wystarczyło że obejrzał w necie filmik instruktażowy i robił tak że siniaków nie miałam ;)
@Justyska13 Kochane mi tez zastrzyki do stymulacji robil maz.. Ja jakos tak mam ze nie lubie igiel i krwi odwracam glowe i tez nie bylo siniakow:) dopiero pozniej po transferze po neoparin jak mialam krew rozrzedzona to pojawialy sie delikatne siniaki. Takze zalezy jakie masz cialo:) ja stymulacje dobrze wspominam ale sama punkcje i tuz po.. Zawsze zle znosze:( zawsze tj 2 razy dla jasnosci;)

@Justyska13 Kochane mi tez zastrzyki do stymulacji robil maz.. Ja jakos tak mam ze nie lubie igiel i krwi odwracam glowe i tez nie bylo siniakow:) dopiero pozniej po transferze po neoparin jak mialam krew rozrzedzona to pojawialy sie delikatne siniaki. Takze zalezy jakie masz cialo:) ja stymulacje dobrze wspominam ale sama punkcje i tuz po.. Zawsze zle znosze:( zawsze tj 2 razy dla jasnosci;)
U mnie to roznie z siniakami po zastrzykach czy pobpobraniu krwi. Jak mialam problem z kręgosłupem to mialam 3 zastrzyki dziennie w tylek to spoko pielęgniarki nie zrobilu siniakow nawet slabo bylo widac miejsca gdzie dawały. Za to przy pobraniu krwi to różnie. Ostatnio to ciągle mam siniaki zrobione. A dzis to już makabra. No ale gdyby tylko takie byly problemy to spoko. Przy ivf kazda z nas wie ze sa inne zmartwienia a siniaki zejdą. Hmm moze i maz da rade ha ;) czas pokaże

Dziewczyny jest pozna pora, spac nie moge tak jak nie jedna z nas...motylek i dzoasia siedzą mi w głowie... ostatnio jesna z was napisala ze Pan Bog zsyla na nas tyle nieszczescia ile jestesmy w stanie udźwignąć... a one??? Ile jeszcze musza dzwigac ten kamien pod gore? Jak dlugo beda wystawiane na probe? Modle sie by w końcu te ciemne chmury odeszly a wyszlo piekne slonce!
Motylku... dzoasiu ♥♥♥♥

reklama
Do góry