reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciezko mi ocenic efekty, ale przez te kilka miesiecy przeszlam przed taki wachlarz skutkow ubocznych, ze normalnie bym nie uwierzyla ze az tyle tego moze byc. Ale skoro daja nadzieje na to ze moga pomoc, to postanowilam ze wszystko przetrwam.
To współczuję. Naczytałam się skutków ubocznych z ulotki ale ja brałam 3 miesiące i żadnych skutków nie odczułam.

Dziewczyny czy któraś z was miała wymrazana nadrzerke ?31 miała zabieg ,pierwszy tydzień miała opławy jakby ropa ,woda ,ale kolejny tydzień woda z krwią :o:o:o:o dziś patrzę, a tutaj jakby okres bo mocno czerwone
Nie mam możliwości iść do lekarza,ale dodam ze nic mnie nie boli :confused:
Czy mam się martwić ? Okres powinnam dostać normalnie 21

Tescik można zrobić bo życie lubi zaskakiwac (moglas bete zrobić z tymi innymi badaniami)[emoji6] [emoji1]

Ale też bardzo często sie zdarza ze jak czekamy na okres bo jakas wizyta, stymulacja, chcemy szybko itp to on się nie pojawia a jak go nie chcemy to przychodzi.

Sent from my GT-I9300 using Forum BabyBoom mobile app
I tu masz rację z tym testem że mogłam zrobić badanie, ale ja jakoś chyba się boję więc to olałam brzydko mówiąc;) chyba wolę poczekać do jutra na to co lekarz wypatrzy... Ha ha mąż dostał leki na testosteron, LH, FSH to może coś mu się ruszyło haha. Ale nie nastawiam się. Pewnie tak jak mówisz wizyta, choroba, itp wiec się opóźnia, a później mnie zaleje.

Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...
Asiu modlitwą i serduchem jestem z Tobą kochana,trzymaj się ❤

Dziewczynki u mnie dzis slodko-gorzko.
Ok 2h przed wizyta zaczelam mocno krwawic. Tak naprawde strasznie, bol ogromny, plecy, brzuch...
Na wizycie sie pokazaly dwa serduszka...
Podpieli mnie pod atosiban...
Pomodlcie sie za moje sreduszka, kolejny raz tego nie zniose...

Asiu, twoje maleństwa są bardzo silne, więc trzymam kciuki za was. Mnóstwo ciepłych myśli dla was i oczywiście modlitwy! ❤️❤️

reklama
Do góry