redferrari
Fanka BB :)
A to ciekawe że wy wiecie jak pokój zwierzeń wygląda, ja tam nie byłam i nie wiem, choć emek nie narzekał...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas kazdy wie bo to toaleta z tym ze jedne drzwi to wc a drugie zamias kibla krzeslo i okienko do lab. Wiec kazdy automatycznie otwiera te drzwi bo sa pierwsze jak sie wchodzi do wc masakraA to ciekawe że wy wiecie jak pokój zwierzeń wygląda, ja tam nie byłam i nie wiem, choć emek nie narzekał...
Z opowiadań męża wiem jak to u nas wygladało.A to ciekawe że wy wiecie jak pokój zwierzeń wygląda, ja tam nie byłam i nie wiem, choć emek nie narzekał...
U nas to pokój naprzeciwko toalety otwiera się tylko karta albo od wewnątrz i jest światełko że zajęte, w środku czerwone światło tyle widać - tv jest i gazety bo emek mówił...U nas kazdy wie bo to toaleta z tym ze jedne drzwi to wc a drugie zamias kibla krzeslo i okienko do lab. Wiec kazdy automatycznie otwiera te drzwi bo sa pierwsze jak sie wchodzi do wc masakra
Ja mam niedoczynność, Hashi i IO od kilku lat. Jeżeli to nie problem zrób przed wizytą cały pakiet czyli jeszcze antyTG i antyTPO (koszt ok.100 zł). W klinice patrzą na TSH, ale hormony są ważne . Eutyrox nawet mała dawka i dieta mogą pomóc. Daj znać jak wyniki i się nie stresuj. AMH masz super a tarczyca to problem wielu z nas.nie robiłam ft3 i ft4. Radzisz by zrobić? w czwartek mam wyzyte w klinice to może faktycznie to jeszcze zrobię by był komplet.
Kurcze to dodatkowe zabezpieczenia, wydaje mi sie że bardziej komfortowe z tym światełkiem że zajęte. Hmm czyi wszystko zależy od kliniki, miasta... Pewnie nie wszystkie mają ten wysoki standard... jak mąż zobaczył na neie zdjęcia pokoików z klinik o wysokim standardzie to był w szoku jak to wszystko się różni... no ale cóż tak jest ze wszystkimU nas to pokój naprzeciwko toalety otwiera się tylko karta albo od wewnątrz i jest światełko że zajęte, w środku czerwone światło tyle widać - tv jest i gazety bo emek mówił...
ok jutro zrobię kolejne badania by mieć komplet. Dzięki wielkie.Ja mam niedoczynność, Hashi i IO od kilku lat. Jeżeli to nie problem zrób przed wizytą cały pakiet czyli jeszcze antyTG i antyTPO (koszt ok.100 zł). W klinice patrzą na TSH, ale hormony są ważne . Eutyrox nawet mała dawka i dieta mogą pomóc. Daj znać jak wyniki i się nie stresuj. AMH masz super a tarczyca to problem wielu z nas.
Daj koniecznie znać po wizycie. U Ciebie chyba tak jak u mnie endo nie powala a pisalas ze dodatkowo wspomagasz Menopurem? Tak? Jestem ciekawa efektów.Hej, hej, to super, że dobrze idzie. Trzymam kciuki za dorodne jajeczka
Tak jak @Forget-me-not... pisała, my mamy criotransfery.
Jestem na naturalnym cyklu, dziś idę na pierwszą wizytę, zobaczymy, jak moje endo wygląda i czy pani doktor da zielone światło.