reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja za radą koleżanek wypytałam o szczegóły, na kartce mi lekarz zapisał, powiedział że max 10 000 pln, więc podobnie chyba oni wszędzie trzymają te same ceny...
mo tak u mas tez lekarz mowil ze calos ze stymulacja to ok 10.000 bez wizyt. A i ze same leki do stymulacji ok 4.000 no ale bede robic badania i moze uda sie z ta refundacja

mo tak u mas tez lekarz mowil ze calos ze stymulacja to ok 10.000 bez wizyt. A i ze same leki do stymulacji ok 4.000 no ale bede robic badania i moze uda sie z ta refundacja

To leki sporo...
Mi mowil ze 800 max
A zaplacilam dzis 400 niecale bo byly refundowane wlasnie
Pytanie czy jeszcze czegos pozniej nie dostane za drugie 400 pln
A wiesz moze po co daja ten krem - antybiotyk dopochwowy?

To leki sporo...
Mi mowil ze 800 max
A zaplacilam dzis 400 niecale bo byly refundowane wlasnie
Pytanie czy jeszcze czegos pozniej nie dostane za drugie 400 pln
A wiesz moze po co daja ten krem - antybiotyk dopochwowy?
Nie kochana, nie wiem ja jeatem swiezakiem przed ivf. Czyli spelniasz wszyaykie te warunki do refundacji lekow?

reklama
Do góry