reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A propos krotszej @. Miewalam zazwyczaj @ ktora trwala ok. 5 dni teraz od ostatniej stymulacji zaobserwowalam,ze trwa ona 3 dni. Po wywolaniu ja progesteronem trwala nawet 2 dni. Sadzicie,ze to wina tabletek , ktore bierzemy,czy nalezy sie niepokoic,ze oragnizm moze sie starzeje albo co?

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzę udanych 9 miesięcy.
Kiwsia a ty to naprawdę numer odstawiłaś!!!!! Niespodzianka ogromna. Gratulację.
Lawendowa łącze się z tobą, mnie coś gardło boli i coś w kościach czuje.

Co do miesiączki to zawsze miałam z 7 dni, a teraz od tych wszystkich iui i stymulacji to mam 2 dni a później prawie nic.

Kiwisia - super!!!
Krwawienie nie oznacza - jak pokazuje mój przypadek - też jeszcze najgorszego. Przyznam, że gdy przedwczoraj zobaczylismy krew w toalecie byliśmy przekonani, że to już po wszystkim, bo krwi tyle przy miesiączce nawet nie widziałam. A tu maluch zdrowy, serducho bije, a beta idzie w górę. Pamiętajcie o tym zanim kiedyś odstawicie leki.
Lawedowy - kuruj się skarbie.
Asiex - na łóżku obok leży dziewczyna z ciążą po Żaku. Powodzenia!

Misia życzę wytrwałości w szpitalu i bardzo się cieszę, że wszystko jest ok z maluszkiem. No i poprawiłaś mi humorek:) Trzymaj się dzielnie kochana.

Lawendowy kuruj się :) ale powiem Wam, że teraz strasznie dużo osób choruje w tym i ja, niestety...

Kiwisia GRATULACJE, życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Misia super, cieszę się że z maluszkiem wszystko w porządku, aż sie humor poprawia jak tyle dobrych wiadomości :-D

Ostatnia edycja:
Lawendowy herbata z miodem i kołderka..
Misia, kiwisia, i elala, gratuluje, przelamalyscie tą złą passe ostatnia..
Ja niestety tez nie najlepszy dzien :-( biodro mnie nachrzania, nie mam pojecia od czego, tak jak by jakis usick na nerw :( od prawie 2 tyg bolal mnie kregoslup w krzyzu a teraz przeszlo na biodro:-:)no: a @ sie juz 8 dzien spóźnia :no: a tak sie cieszylam ze w grudniu zaczne stymulacje.. we wtorek mama isc na kwalifikacje do histero ale musze byc m.1-5 dc?!? a @ ani widu ani slychu :no: co tu zrobic zeby @ dostac???

reklama
Lawendowy herbata z miodem i kołderka..
Misia, kiwisia, i elala, gratuluje, przelamalyscie tą złą passe ostatnia..
Ja niestety tez nie najlepszy dzien :-( biodro mnie nachrzania, nie mam pojecia od czego, tak jak by jakis usick na nerw :( od prawie 2 tyg bolal mnie kregoslup w krzyzu a teraz przeszlo na biodro:-:)no: a @ sie juz 8 dzien spóźnia :no: a tak sie cieszylam ze w grudniu zaczne stymulacje.. we wtorek mama isc na kwalifikacje do histero ale musze byc m.1-5 dc?!? a @ ani widu ani slychu :no: co tu zrobic zeby @ dostac???

Adus, mnie jak @ nie chciala przyjsc ,lekarka zapisala progesteron 200mg dziennie przez 10 dni i wtedy po kolejnych kilku dniach laskawie malpiszon przyszedl!!!

Do góry