Kochane moje melduje ze wracam zalana lzami szczescia. Wszystko w nalepszym porzadeczku. Maluchy po 2.5 cm po 2 raczki i nozki maja a uslyszec ich serduszka - bezcenne i niesamowite przezycie. Ciezka droga do tego ale wierzcie mi na slowo warto przezyc to wszystko dla takich chwil. Kochane moje niech to dodaje wam woli walki. Trzymam kciuki
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
elala super, wyobraziłam sobie ten widok , który opisujesz i łzy stanęły mi w oczach. Cudny obrazek. Wszystkiego dobrego dla Waszej trójeczki
Misia1974
Fanka BB :)
Elala! Gratulacje!
Ja też mam dobre wieści - maluch ok - pokazał się wreszcie na usg i to z bijącym serduszkiem. Jest malutki - p. doktor powiedział, że wygląda na 5 tygodni i kilka dni. Beta od czwartku skoczyła z 12000 na 31000. Uffff.....
Dzięki za wsparcie.
Ja też mam dobre wieści - maluch ok - pokazał się wreszcie na usg i to z bijącym serduszkiem. Jest malutki - p. doktor powiedział, że wygląda na 5 tygodni i kilka dni. Beta od czwartku skoczyła z 12000 na 31000. Uffff.....
Dzięki za wsparcie.
madzialenak
mama na pełen etat
Super Misia, widzisz maluszek jest silny i jest mu dobrze u mamusi w brzuszku.
asiex
Ela, Misia gratuluję!!
Staram się nadrabiać forumowe zaległości, ale trochę tego jest Ja przyjęłam wczoraj trzeci zastrzyk Gonalu, który dzieli dawkuje mi moja kochana sąsiadka, sama przeszla przez to wszystko i jest dla mnie wielkim wsparciem. Mnie dziś trochę pobolewa lewy jajnik, a od wczoraj kręgosłup w lędźwiach, ale nie wiem czy to ma jakiś związek. W poniedziałek idę na pierwsze USG i zobaczę ile się tego natworzyło
Postanowilam, że po transferze idę na L4, przynajmniej na tydzień, wymyślę coś z grypą i będę leżeć i pachnieć w domku.
Kurczę ten jajnik boli mnie coraz bardziej, ale pewnie dlatego, że siedzę więc zabieram się za mycie okien, bo potem już tego nie ogarnę Miłej soboty Kochane!!
Staram się nadrabiać forumowe zaległości, ale trochę tego jest Ja przyjęłam wczoraj trzeci zastrzyk Gonalu, który dzieli dawkuje mi moja kochana sąsiadka, sama przeszla przez to wszystko i jest dla mnie wielkim wsparciem. Mnie dziś trochę pobolewa lewy jajnik, a od wczoraj kręgosłup w lędźwiach, ale nie wiem czy to ma jakiś związek. W poniedziałek idę na pierwsze USG i zobaczę ile się tego natworzyło
Postanowilam, że po transferze idę na L4, przynajmniej na tydzień, wymyślę coś z grypą i będę leżeć i pachnieć w domku.
Kurczę ten jajnik boli mnie coraz bardziej, ale pewnie dlatego, że siedzę więc zabieram się za mycie okien, bo potem już tego nie ogarnę Miłej soboty Kochane!!
lawendowy_sen
Radosnego weekendu Wam życzę.
Może chociaż dla Was okaże się miły, bo mi zaczął się paskudnie. W nocy zmogła mnie gorączka 39,5.
I dostałam takich dreszczy, że myślałam, że mnie na lewą stronę wytelepie .
Także weekend mam pod znakiem łóżka i tabletek.
Może chociaż dla Was okaże się miły, bo mi zaczął się paskudnie. W nocy zmogła mnie gorączka 39,5.
I dostałam takich dreszczy, że myślałam, że mnie na lewą stronę wytelepie .
Także weekend mam pod znakiem łóżka i tabletek.
reklama
Podziel się: