reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy bidulko to jedz te dragi i leż w łóżeczku bo przecież musisz wyzdrowiec do spotkami:-). teraz taka pora ze bardzo łatwo cos złapać. ale ty dzielna dziewczyna jestes i na pewno szybko pokonasz te zarazki co cie meczą:tak:. buziaki i duzo zdrówka:-)

Lawendowy Sen zdrowiej szybko!

wont-stop-screaming.jpg

Elala, matko jedyna, az dostalam palpitacji serca a brzuch zabolal jak przeczytala "ze wracasz zalana lzami" na szczescie kamien z serca spadl jak doczytalam,ze to "ZE SZCZESCIA" uffffff :-) DOmyslam sie,ze po takich trudach jak my przechodzimy widok serduszek, co ja mowie nawet samych pecherzykow doprowadza do lez szczescia. :tak:Bradzo sie ciesze,ze wszystko dobrze i dbaj teraz o siebie i male szkraby. POzdrwoienia dla Waszej czworeczki ;-)

Misia, ciesze sie bardzo,ze u Ciebie i maluszka tez wszystko dobrze. Lekarze przewiduja kiedy Cie wypisza do domu?

Asiex, jajnik boli, bo zapewne to na nim produkuja sie pecherzyki. Fajnie,ze masz bliskie wsparcie sasiadki. Zycze owocnej "produkcji";-)

Lawendowy
, kuruj sie kochana i nie daj paskudnemu wirusowi. Odpoczywaj, spij duzo i jedz duzo witaminek w postaci sokow, owocow i warzyw. Wracaj szybko do zdrowia.

Cześć Dziewczyny,
Tęskniłam za Wami - zepsuł mi się kompek a miałam prawdziwą zagwozdkę. Tak jak pisałam 10 dpt zaczęłam krwawić, odstawiłam lekarstwa pobuczałam troche i poszłam spać. Wstałam w piątek rano a tu nic ani kropelki, dzisiaj też cisza - poejchałam więc na betę i właśnie przeczytałam wynik - 405 w 12 dpt. Sprawdziłam ze sto razy datę bo myślałam, że to moze stary z poprzedniej ciąży.
Nie moge w to uwierzyć - jestem w szoku! jednak pomiędzy plamieniem a regularnym laniem się jest spora różnica, byłam przekonana, że to @ a to, że trwala jeden dzień to tłumaczyłam sobie, że moze po lekach. Pojechałam na bete żeby sie upewnić.
Przesyłam wam moc buziaków - tak mnie wsparłyście po moim alarmie, że klapa -aż mi wstyd Przepraszam -ściskam Was z całych sił

Kiwisia , no lanie sie nalezy!!! hihhi;-) Najwazniejsze,ze beta sliczna. To wywinelas numer hihihi Super niespodzianka :-) GRATULUJE!!!! Czyli dobra passa na forum WRACA!!!!! :-)

reklama
Do góry