reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu dziekuje za taka długa odpowiedz:-*
Przez to choć to rozjaśnia się sytuacja tego co mnie czeka a nie powiem stres troche jest .
Nigdy nie miałam znieczulenia ogólnego wiec jakiś lęk i stresik jest ...
A Ty dawno miałaś transfer?
Ja nie mialam jeszcze transferu bo mam odroczony ze wzgledu na hiperke :-( nie wiem jeszcze ile odczekam ale mysle ze zrobie sobie 2-3 miesiace przerwy zeby wszystko na 100% wrocilo do normy i wtedy na spokojnie przyjade do Szczecina po ktores Moje malenstwo :-) maz powiedzial ze jak dla niego to mozemy wrocic po cala 6 jesli wszystkie ladnie sie pozapladniaja :rofl: w srode bede wiedziala ile przetrwalo do mrozenia

Ja nie mialam jeszcze transferu bo mam odroczony ze wzgledu na hiperke :-( nie wiem jeszcze ile odczekam ale mysle ze zrobie sobie 2-3 miesiace przerwy zeby wszystko na 100% wrocilo do normy i wtedy na spokojnie przyjade do Szczecina po ktores Moje malenstwo :-) maz powiedzial ze jak dla niego to mozemy wrocic po cala 6 jesli wszystkie ladnie sie pozapladniaja :rofl: w srode bede wiedziala ile przetrwalo do mrozenia

No to super! Wiec czekamy do środy na dobre wieści :-)))
Mam nadzieje ze ja przejdę stymulację dobrze i nie spuchnę-:/
Bo póki co biore dhea 3x1 dziennie i w okolicy brzucha zrobiłam się jakaś opuchnięta -:(
Ale czego się nie robi dla maleństwa -:)))

reklama
Dziewczyny pomódlcie się za moją córeczkę. Nie mam sił aby wszystko opisywać. Szyjka zgładzona, wody się sączą. Jestem w szpitalu, zaczyna się walka o każdy dzień. Boże daj mi siły.

Jestem z Wami!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
My kobiety jesteśmy zawsze silne i Twoja mała kobietka tez jest !!!!![emoji173]️

Do góry