reklama
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Kiedyś Niemoczyński był w Invimedzie i robił mi dwie inseminacje z marnym skutkiem :-(. Bardzo kulturalny mężczyznaMagdalena, mój małż ma problem z SCD, natomiast morfologię ma bardzo dobrą. I w Invikcie nikt nie kazał robić fragmentacji, bo każdy zachwycał się badaniami ogólnymi. Dopiero, jak zmieniliśmy klinikę i chcieliśmy przystąpić do programu, zlecono mu zrobić SCD.
A teraz po nieudanym in vitro postanowiliśmy skonsultować badania z andrologiem, dr Niemoczyńskim.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Kiedyś Niemoczyński był w Invimedzie i robił mi dwie inseminacje z marnym skutkiem :-(. Bardzo kulturalny mężczyzna
Magdalena, powiedz mi, czy on jest dobrym specjalistą? Jak Ty go odczytujesz?
Nie, prof zlecił tylko badania ogólne. I piał z zachwytu, że mój małż ma wyniki jak u drwala.
mój M również ma super wyniki i dr sie zachwycał, jednak to te drugie pokazują całą prawdę i wtedy często okazuje się,że coś jest nie tak ... dla mego M jest nienajlepiej, a wpływ na to może mieć wielogodzinna i częsta jazda samochodem, szczególnie w tych nowych są podgrzewane siedzenia, a to tym bardziej szkodzi, drugi ważny powód - stresująca praca ... a kolejne niestety nieznane ... ma brać witaminki :-) ... w Invimed było zero mowy o tym co może być powodem jak również o tym jak można pomóc, aby wyniki były lepsze, dlatego uważam,że w tej klinice nie zależy im na tym, aby procedura zakończyła się sukcesem, przynajmniej jeśli o nas chodzi
Adus ja mam miec crio w nastepnym cyklu jezeli wszystko bedzie dobrze z endometrium, czekam na @ ale jezeli przyjdzie za pozno to transfer by wypadal jakos na swieta, a wtedy kilinika zamknieta wiec pewnie do stycznia bede musiala czekac.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, ja mam takie samo odczucie jak Ty, tylko związane z Invictą.
Jak byliśmy na wizycie u dr K, to od razu powiedzieliśmy, że mamy wizytę u androloga i nie pytaliśmy się w jaki sposób można poprawić wyniki. A on sam z siebie też nie mówił.
Jak byliśmy na wizycie u dr K, to od razu powiedzieliśmy, że mamy wizytę u androloga i nie pytaliśmy się w jaki sposób można poprawić wyniki. A on sam z siebie też nie mówił.
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Mój doktor tak mi powidział...a może to taki myk - bo on chce mieć wolne...Ale dowiedz się kochana!Magdalena , jak to nie funkcjonujecaly tydzien przerwy swiatecznej?? o qcze.. a ja moja stymulacje mam tak zaczac ze w trakcie swiat bedzie... :-( Musze ich dopytac jak pracują w Gd w drugiej polowie grudnia..
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Szczerze mówiąc nie zlecił mi tak dużej ilości badań jak teraz. Nie robiłam nic z genetyki, tylko hormony. Niestety patrzę na niego przez pryzmat nieudanych zabiegów a może i samej przychodni która do końca mi nie odpowiadała. Sama nie wiem. Byłam wtedy na etapie w którym potrzebowałam wiedzy merytorycznej i tłumaczenia tego co się dzieje a on nie był zbyt wylewny w słowach.Magdalena, powiedz mi, czy on jest dobrym specjalistą? Jak Ty go odczytujesz?
reklama
Podziel się: