reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie ok. Nie krwawię już. Ale badania są dopiero jutro. Nie wypuszczą mnie jednak przed poniedziałkiem.
Mam nadzieję, że ten sen był szczęśliwy.
Pozdrawiam

reklama
Lawendowy_sen - domyśliłam się, że na szydełku. Kiedyś kupiłam zrobionego na szydełku anioła- jest super. Wrzucam go na czubek choinki. M. się śmieje, że to Azja nabity na pal :)

Agapl uważam,że badania są ważne, ale wiesz nawet teraz, gdy jestem ubezpieczona nie dostałam skierowania na badanie amh, czy podobnych , owszem napisane na kartce lub druczku, ale zawsze płatne, amh robiłam bez "wytycznych", mówie co chce i robią, jedyne badania jakie do tej pory mam na nfz to te genetyczne, może tam u Ciebie jest inaczej i robią je bezpłatnie na skierowanie?

Leina - ja czułam, się dokładnie tak samo - jeszcze miałam wzdęty brzuch do tego. Byłam pewna że zacznie mi się @... Także bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki!!

Marcysiowa - jak nie zorganizowałaś sobie tej luteiny dowcipnej to ja mam spory zapas - jak coś odezwij się na priv., wyślę priorytetem :biggrin2:
Misia - leż i pachnij - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze - teraz maluszek jest najważniejszy więc leż do góry brzuciem i odpoczywaj!
Kiwisia...tak mi przykro...

Miłego dnia Wam życzę babeczki :-)

Różyczka już gotadora się zaoferowała a mieszka ode mnie ok 20km i spotykamy się w pół drogi. Ale dzięki i będę o Tobie pamiętać na wypadek gdybym znowu nie miała leków.

reklama
Do góry