reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiwisia, przykro mi. Bądź jednak dzielna i walcz dalej!

Dziewczyny - pisałyście wcześniej o seksie po transferze - ja jestem już w prawie 6 tc i nadal mamy zakaz - co prawda raz złamany bo myślałam, że już można i się za sobą stęskniliśmy a później na wizycie okazało się, że po stymulacji pozostał mi duży torbiel i nie wolno... Mam nadzieję, że przy kolejnej wizycie dostaniemy zielone światło.

Z sexem to najlepiej sie wstrzymac przez przynajmnie pierwszy trymestr, chociaz opinie sa podzielone, tak chyba zrobie nastepnym razem, chociaz to nielatwe i niekonieczne chyba...

Cześć moje kochane. Spokojnego pogodnego i radosnego dnia życze:-)

1327389056_by_Malva1987_600.jpg

Kiwisia bardzo ci współczuję. Wierzę że zbierzesz szybciutko sily i przyjmiesz swojego szkrabka pod serce już niedługo na całe 9 miesięcy. Trzymaj się dzielnie:tak:

reklama
WITAM KOBITKI:-)

Sony,
Sex jest zabroniony po transferze,aby uniknac skurczow macicy.
POza tym co do badan hormonalnych cyklu mialam przyjsc w 2dc i moja poprzednia doktor ginekolog,( za ktora bardzo mi teskno) powiedzila ,ze mam przyjsc wczesnie rano, bez porannego prysznica i zrelaksowana (to ma wplyw na poziom prolaktyny).

Kiwisia,:-( Moj ty Boziu ,co sie dzieje ostatnio. Wszystkie, ktore ostatnio testowaly mialy negatywna bete. Kiwisia , najwazniejsze masz jeszcze jednego maluszka, po ktorego niebawem pojedziesz. Tym razem musi sie udac!!!!!:-)

Lawendowy, zdradzisz co dziergasz???

SLONECZNEGO, SPOKOJNEGO DNIA!!!!

Do góry