reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Lawendowy_sen - bardzo ładny. Ale z nazewnictwem to mnie normalnie rozwaliłaś ( profesjonalne).
lawendowy_sen
Misia, pewnie, że można![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Misia1974
A w ogóle, chciałam pisać, że też się z Wami spotkać, bo mam 27 rozprawę w Gdańsku, ale wobec aktulanego stanu rzeczy, zmieniły mi się plany. Nie wiem, jak j wytrzymam w domu!!!
Zaraz dziewczyny idą do domu i nawet w sali zostanę sama na weekend.
Zaraz dziewczyny idą do domu i nawet w sali zostanę sama na weekend.
lawendowy_sen
Misia, a jak Ty się czujesz?
Będziesz w stanie przyjechać do Gdańska? Byłoby super! Ale zdrowie i Maleństwo najważniejsze.
Będziesz w stanie przyjechać do Gdańska? Byłoby super! Ale zdrowie i Maleństwo najważniejsze.
Różyczka82
To przynajmniej spokój będziesz miała Misia - i gości będziesz mogła w spokoju przyjmować, szukaj pozytywów :-)
Mi lekarka na wizycie przedwczoraj chciała wypisać zwolnienie na cały okres ciąży!!! Szczęka mi opadła jak to usłyszałam....wskazaniem jest ból brzucha, plus ciąża bliźniacza - plus miałam w tym roku 2-etapowo robioną histeroskopię - ale wytargowałam 2-tyg.zwolnienia a później się okaże co dalej. Jak się będę dobrze czuła - będę mogła jeszcze pochodzić do pracy. Ale maksymalnie do 20 tc. Później całkowity zakaz chodzenia do pracy i dmuchanie na siebie :-)
Mi lekarka na wizycie przedwczoraj chciała wypisać zwolnienie na cały okres ciąży!!! Szczęka mi opadła jak to usłyszałam....wskazaniem jest ból brzucha, plus ciąża bliźniacza - plus miałam w tym roku 2-etapowo robioną histeroskopię - ale wytargowałam 2-tyg.zwolnienia a później się okaże co dalej. Jak się będę dobrze czuła - będę mogła jeszcze pochodzić do pracy. Ale maksymalnie do 20 tc. Później całkowity zakaz chodzenia do pracy i dmuchanie na siebie :-)
lawendowy_sen
Misia, dzisiaj mam w planie kolejny filcowy naszyjnik. Tym razem w odcieniach szaro-fioletowych.
reklama
Ale maksymalnie do 20 tc. Później całkowity zakaz chodzenia do pracy i dmuchanie na siebie :-)
Byłaś u mojego lekarza? Ja też mam rozważyć zwolnienie a najpóźniej ok 20 tyg.
Podziel się: