reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja sama nie wiem. Ja mam pracę i swoją firmę. Trochę będę miała problem - będę musiała poorganizować sobie ludzi do roboty. Ale po tym krwawieniu, to jeśli się okaże, że jest ok - to chyba do końca pierwszego trymestru nie ruszę się z domu.
trzmajcie kciuki za jutrzejszą betę i usg. Czuję się dobrze, ale nie widać było jeszcze wczoraj w pęcherzyku zarodka - niby nie musi być widać w tym czasie jeszcze, ale już mam stracha, czy czasem nie jest to puste jajo. Co prawda beta wzrosła ciągu tygodnia 10 razy, ale nie wiem, jakie są zależności.
Połozna sugerowała, że jakieś naczynie krwionośne mi pękło, bo obraz usg jest ok.

558919_439632396102996_401762187_n.jpg

Misia, to dobrze, ze zostawili Cie w szpitalu na obserwacji, znam przypadki, ze wysylaja do domu i niektorym nic nie pomagaja tylko kaza czekac.

Dziekuej dziewczyny za odpowiedzi i za porady. Jeszcze raz sprobuje poprosic moja lekarke tlumaczac jej ,ze chce w oczekiwaniu na wizyte zrobic badania hormonalne, by sprawdzic,czy ze mna wszystko oK.Jak nie odpisze trudno pojde do rodzinnego.

Agapl uważam,że badania są ważne, ale wiesz nawet teraz, gdy jestem ubezpieczona nie dostałam skierowania na badanie amh, czy podobnych , owszem napisane na kartce lub druczku, ale zawsze płatne, amh robiłam bez "wytycznych", mówie co chce i robią, jedyne badania jakie do tej pory mam na nfz to te genetyczne, może tam u Ciebie jest inaczej i robią je bezpłatnie na skierowanie?

Tutaj wiekszosc badan jest refundowana ale potrzebuje oczywiscie skierowanie.

reklama
Do góry