reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Ja tylko na szybko zadzwonili ze szpitala i kazali mi dzis przyjechac i dzisiaj zabieg... takze czekam na izbie przyjęć
Kurciu ściskam Cię mocno!!!
Ale się kochana nasza musisz wycierpieć ;(((
Trzymaj się!!!!
Biedroneczka83
Dzis 7 dpt 5 dniowej blastki, beta <2... Nie mam juz sily walczyc dalej. . A pan z lab po punkcji nie dodal nam sil tekstem ze M moze czuc sie wyjatkowy bo jeszcze nie mieli nikogo z tak niskim HBA...
Przykro mi
No kuzwa - a jebnelas debilowi???????
Masakra ;((((((((
Mieciu85
Ja tylko na szybko zadzwonili ze szpitala i kazali mi dzis przyjechac i dzisiaj zabieg... takze czekam na izbie przyjęć
Kurciu, mysle o Tobie i mam nadzieje, ze przebiegnie to wszytsko jak najmniej traumatycznie i jak najszybciej wrocisz do gry [emoji173]️
Marzycielka7
Dzis 7 dpt 5 dniowej blastki, beta <2... Nie mam juz sily walczyc dalej. . A pan z lab po punkcji nie dodal nam sil tekstem ze M moze czuc sie wyjatkowy bo jeszcze nie mieli nikogo z tak niskim HBA...
Nie łam się bo jest o co walczyć a pan z lab to pajac
[emoji8]
Mieciu85
My już po badaniach, z malutka wszystko ok, waży 565 gram, a mama +4kg. Fotek nie dostałam, a tak wogole to mało co widziałam, bo lekarz wszystko pokazywał i tłumaczył mojemu mężowi i oni sobie dyskutowali a ja leżałam jak powiedziałam, że też chcę coś zobaczyć to mi mój powiedział, że ja czuję małą codziennie a on może sobie raz w miesiącu pooglądać fakt, mała wczoraj tak fikala, że nie dała mi zasnąć przez dobre pół godziny
Termin porodu to 11.04, ale jako że co usg jest inny to może zmienię w kalendarzu po usg III trymestru.
Pieknie Ilmenauku, super, ze wszystko dobrze ja to sie wole nie wazyc, ale co to ma za znaczenie, a na swieta mam plan sie obzerac bedziemy sie wszystkie fitnesowac po porodach . Fajnie, ze tak mocno czujesz mala, ja mam lozysko z przodu to czuc jak przez materac. Mini mietek najczesciej odczuwalny jest jak sie poloze i reke na brzuchu poloze, chyba musi czuc dotyk bo wtedy sie uaktywnia[emoji173]️.
Kuracja jestem z Tobą serduchem, za pare godzin będzie po wszystkim i jutro brdzisz mogła zostawić te przykre doświadczenie za sobą.
@dżoasia
@JoannaRak @Dgd jutro wasz wielki dzień, powodzenia i pięknych pukających serduszek życzę.
@kasiula01 przykro mi
Pozdrawiam Dziewczyny
@dżoasia
@JoannaRak @Dgd jutro wasz wielki dzień, powodzenia i pięknych pukających serduszek życzę.
@kasiula01 przykro mi
Pozdrawiam Dziewczyny
reklama
ania27011985
Początkująca w BB
Hej dawno tu nie byłam. w październiku kriotransfer nie udany w listopadzie histeroskopia i usnięto mi polip endometrialny. jestem psychicznie wykończona i jestem drugi miesiąc na L4. dzisiaj dostałam wezwanie do zus na badania . czy któraś z Was miała też taką sytuację. Jest to wszystko nie sprawiedliwe. Endometrioza 4 stopnia torbiel 7 cm nie chcą mnie operować po raz kolejny bo co wytną to znowu rosną jakieś twory, a ja boję się z domu wyjść bo dostaję boleści brzucha i nic nie pomaga. mam problem z oddawaniem moczu i z wypróżnianiem. psychicznie jestem załamana. mam 34 lata i nie widze już żadnych szans na to aby zostać mamą.
Podziel się: