reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie zamartwiaj się. W kalkulatorze bety Twój przyrost jest w normie. A to jest najważniejsze na dzień dzisiejszy:) Wszystko wygląda dobrze. Teraz pozostało już tylko czekać.
A jaki masz przyrost po 48h?
Nie robiłam badań co 48h. Pierwsze badanie zrobilam w zeszły wtorek, drugie wczoraj czyli po tygodniu. Lekarz nie kazał częściej . Jutro chyba powtórzę tak sama dla siebie. Sprawdzałam w odpowiednim programie to przyrost jest jak najbardziej w porządku .Pierwsze USG mam w sobotę.

Dziewczyny powiedzcie mi proszę jak wygląda sprawa jakbym chciała w następnym cyklu też się stymulować? Czy można dwie stymulację pod rząd?

Senkju senkju za wszystkie kciuki:)
Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane:D
@chlopkers cudownie ze Igorek rozwija sie ksiazkowo:)
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!

Ja juz w trzypaku. Transferek bezproblemowy. Teraz wszelkie modly zaklecia i inne kciuki jeszcze bardziej wskazane:D
@sksk przy tylu pobranych komorkach raczej nie pozwola sie stymulowac od razu, jak juz to przynajmniej.miesiac trzeba bedzie odczekac, jak nie z 2-3.
Buziak dla wszystkich!
Trzymam kciuki dalej, aby było dobrze:)

dzięki za odpowiedź, kurcze jak pojdzie źle to będę musiala długo czekac....

reklama
Buziak dla wszystkich!
@dżoasia ✊✊✊✊✊✊✊✊
Niech moc bedzie z Toba ✊✊✊✊✊

Do góry