reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Marzycielka7 - po zbadaniu dhe-su lekarz kazał natychmiast odstawić - w moim trudno określić czy coś dało- brałam 8 m-ce 2 tabletki dziennie - napewno spierdzieliłam sobie cerę , wyglądam jak stara baba z trądzikiem :growl: To jest hormon i każdy organizm reaguję inaczej.
Ja też brałam i wygladalam jak biedronka. Jako nastolatka nie mialam tyle pryszczy co po tym.

Hej. My jesteśmy już w trójkę w domu. Cali zdrowi i szczęśliwi co do samego porodu to malutka urodziła się 6 dni po terminie. Miałam mieć wywoływanie porodu 7 dni po terminie ale w związku z tym że mój stan psychiczny był bardzo zły(dzień wcześniej zmarła mi mama)postanowili zrobić od razu cesarke. Teraz dochodzę do siebie. Uczymy i poznajemy się siebie .
Ps. Dziewczyny mi akurat udało się za 1 razem ,znam przypadek że udało się za 5 razem. Ale pamiętajcie żeby się nie poddawać i walczyć!!! bo co nas nie zabije to nas wzmocni . A szczęście jakim jest dziecko jest nie do opisania . Pozdrawiam Was wszystkie i trzymamy za Was kciuki

Załączniki

• 20181215_121525.jpg
    20181215_121525.jpg
    329,7 KB · Wyświetleń: 162
Hej. My jesteśmy już w trójkę w domu. Cali zdrowi i szczęśliwi co do samego porodu to malutka urodziła się 6 dni po terminie. Miałam mieć wywoływanie porodu 7 dni po terminie ale w związku z tym że mój stan psychiczny był bardzo zły(dzień wcześniej zmarła mi mama)postanowili zrobić od razu cesarke. Teraz dochodzę do siebie. Uczymy i poznajemy się siebie .
Ps. Dziewczyny mi akurat udało się za 1 razem ,znam przypadek że udało się za 5 razem. Ale pamiętajcie żeby się nie poddawać i walczyć!!! bo co nas nie zabije to nas wzmocni . A szczęście jakim jest dziecko jest nie do opisania . Pozdrawiam Was wszystkie i trzymamy za Was kciuki
Córcia przepiękna!!! Gratulacje i trzymajcie się zdrowo!!!
Wyrazy współczucia z powodu Mamy. Szkoda, że nie zdążyła poznać wnuczki ;(

reklama
Do góry