A myślisz, że nie damy rady?Od dzisiaj poproszę
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jestem pewna, że daaaaasz!!! I to aż do nowego roku hahaA myślisz, że nie damy rady?
A ja za Twoją środę!!!
:* Niech ta końcówka roku będzie szczęśliwa.Jestem pewna, że daaaaasz!!! I to aż do nowego roku haha
A ja za Twoją środę!!!
Ja GyncentrumNovum a Ty?
Jodzia
Ja też brałam i wygladalam jak biedronka. Jako nastolatka nie mialam tyle pryszczy co po tym.@Marzycielka7 - po zbadaniu dhe-su lekarz kazał natychmiast odstawić - w moim trudno określić czy coś dało- brałam 8 m-ce 2 tabletki dziennie - napewno spierdzieliłam sobie cerę , wyglądam jak stara baba z trądzikiem To jest hormon i każdy organizm reaguję inaczej.
Też tego życzę:* Niech ta końcówka roku będzie szczęśliwa.
Mowisz masz!!!Od dzisiaj poproszę
Hej. My jesteśmy już w trójkę w domu. Cali zdrowi i szczęśliwi co do samego porodu to malutka urodziła się 6 dni po terminie. Miałam mieć wywoływanie porodu 7 dni po terminie ale w związku z tym że mój stan psychiczny był bardzo zły(dzień wcześniej zmarła mi mama)postanowili zrobić od razu cesarke. Teraz dochodzę do siebie. Uczymy i poznajemy się siebie .
Ps. Dziewczyny mi akurat udało się za 1 razem ,znam przypadek że udało się za 5 razem. Ale pamiętajcie żeby się nie poddawać i walczyć!!! bo co nas nie zabije to nas wzmocni . A szczęście jakim jest dziecko jest nie do opisania . Pozdrawiam Was wszystkie i trzymamy za Was kciuki
Ps. Dziewczyny mi akurat udało się za 1 razem ,znam przypadek że udało się za 5 razem. Ale pamiętajcie żeby się nie poddawać i walczyć!!! bo co nas nie zabije to nas wzmocni . A szczęście jakim jest dziecko jest nie do opisania . Pozdrawiam Was wszystkie i trzymamy za Was kciuki
Załączniki
dżoasia
Córcia przepiękna!!! Gratulacje i trzymajcie się zdrowo!!!Hej. My jesteśmy już w trójkę w domu. Cali zdrowi i szczęśliwi co do samego porodu to malutka urodziła się 6 dni po terminie. Miałam mieć wywoływanie porodu 7 dni po terminie ale w związku z tym że mój stan psychiczny był bardzo zły(dzień wcześniej zmarła mi mama)postanowili zrobić od razu cesarke. Teraz dochodzę do siebie. Uczymy i poznajemy się siebie .
Wyrazy współczucia z powodu Mamy. Szkoda, że nie zdążyła poznać wnuczki ;(
reklama
Super oby tam dalej. To twoj pierwszy transfer bo nie pamietam. ?? I jaki problem u was ?Hej dziewczyny
Właśnie odczytałam na internecie wyniki mojej bety:
9dpt - 36,6
11dpt - 94,2
Zapisałam się na 1 usg na 31.12.2018r. Oby ten rok dobrze się skończył
Podziel się: