reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Sol dziewczyno Ty wyglądasz jak nastka! :)Śliczny brzuszunio.
@adunnnia90 motywujesz!! Śliczne Skarby!
@Justin87 jak sytuacja w szpitalu?
@Biedroneczka83 jak się czujesz ? Dalej perturbacje żołądkowe ?:(
[USER=

Ech jakbym słyszała u siebie sytuacje :( dokładnie te same teksty!!!Śliwka ja już mam takie złości,że czasami mam ochotę powiedzieć,żeby spierd...dosłownie bo już nie wytrzymuje nerwowo ..:/
Choć jeszcze mi się nie zdarzyło ;) Śliwka z jakiego miasta jesteś?Wyżalić się możesz do nas-jest tu nas spora ekipa :)A co do Paśnika to idź.
Jak Twoja sytuacja w ogóle wygląda?Jaki problem?

My leczymy się w Poznaniu. Problem w sumie to cholera wie jaki. Poprostu nie idzue. Mój M żołnierzyki ma super u mnie tylko brak jakiejś wchlanialnosci witamin trochę prolaktyne nie taka i insulinooporość. Wcisneli we mnie jeszcze dietę bezglutenowa ale już odpuszczam powoli bo stwierdzam że to i tak nic nie daje. My mieliśmy mieć inseminacje ale jak zbadalam amh i wyszło 0.9 to mówili że to ostatni dzwonek na in vitro i tak się zdecydowaliśmy. Z braku kasy musieliśmy wziąść kredyt :( 1 transfer beta urosła do 177 i stanęła w miejscu. Lekarka twierdzi że to wady genetyczne zarodków ale badanie 1szt kosztuje w mojej klinice 2500zl niestety mnie nie stać na to. Co do Pasnika to jak w styczniu nie wyjdzie to pójde do niego w lutym. Niby jestem zapisana na 2 stycznia ale mąż twierdzi że Pani kuje więc przepisze ta wizytę.

reklama
U mnie nigdy nie może być chwili spokoju. Miałam dziś wizytę u endokrynologa i okazało się, że mimo, że tsh mam ładne to guzek mi rośnie i dostałam skierowanie na biopsje. Miesiąc po porodzie mam zrobić. Trochę się martwię, że wyjdzie jakieś raczysko, a mój M mi w tym wszystkim nie pomaga. Już się zachowuje jakbym była jedna noga na tamtym świecie...

@Sol dziewczyno Ty wyglądasz jak nastka! :)Śliczny brzuszunio.
@adunnnia90 motywujesz!! Śliczne Skarby!
@Justin87 jak sytuacja w szpitalu?
@Biedroneczka83 jak się czujesz ? Dalej perturbacje żołądkowe ?:(

Po jednej ciazy biochemicznej lekarka zawyrokowala, ze zarodki sa wadliwe? Prosze Cie... wg mnie to przesada. Masz jakies zarodki zamrozone? Jesli tak to ja bym probowala. Rzadko komu udaje sie za pierwszym podejsciem...
Chyba zmienilabym tez lekarza, bo Twoja Pani doktor wyglasza conajmniej dziwne osady...

reklama
Do góry