Marzycielka to samo usłyszałam od swojego lekarza-trzeba było 3 lata temu startować a teraz jest jak jest..
co do AMh powtarzałaś ostatnio?Bo u mnie w ciągu jednego miesiąca było z 1,2 na 1,99
Podobno AMH pokazuje stan jajeczek w danych miesiącu i dlatego mogą się różnić co miesiąc więc skontroluj sobie jeszcze raz(wiem,że to kosztuje 200zł..ja już robilam chyba 6 razy)i myślałam,że po dwoch procedurach mi bardzo spanie a ja mam wyższe niz wyjściowe.
Kiedy startujecie z in vitro?
Procedura trwa w zależności jakie badania będziesz mieć zlecone(czy np immunologia )czy długi protokół czy krótki.
Marzycielka nam też się uda kiedyś !!!
tina35 jeśli cyferki przy Twoim nicku oznaczają wiek to mamy tyle samo wiosen [emoji6]
Apropo AMH lekarz widząc takie spadki kazał mi zrobić wyniki w dwóch niezależnych laboratoriach i niestety wyszły tak samo kiepskie.
Teraz czekam na wyniki genetyczne i jeśli wszystko się powiedzie z początkiem lutego zaczynamy stymulację, zapewne pójdziemy krótkim protokołem bo lekarz powiedział ze nie mamy czasu i musimy działamy szybko
Czyli przy szczęśliwych wiatrach w trzecim tygodniu lutego powinnismy mieć transfer
No i trzeba wierzyć Kochana ze nam się uda [emoji2][emoji11]