Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja 0.9 a pobranych miałam 10 z czego poprawnie zaplodniko się 5Ja tez mam niskie 0,38 i wypatrzył tylko 3-4 pecherzyki [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 0.9 a pobranych miałam 10 z czego poprawnie zaplodniko się 5Ja tez mam niskie 0,38 i wypatrzył tylko 3-4 pecherzyki [emoji20]
He he he co ci lekarze zalecił w związku ze złym wynikiem? U nas za to badanie w klinice zażądali sobie po 600zl od głowyTo powiedz jej, że jest tutaj na forum taka kobieta co ma niepoprawny kariotyp i wydaje się być normalna, a jeżeli nie jest to dobrze to ukrywa przez ponad 28 lat i jest jeszcze jeden mąż wg niej uposledzony takiej kobiety nieuposledzonej
He he he co ci lekarze zalecił w związku ze złym wynikiem? U nas za to badanie w klinice zażądali sobie po 600zl od głowy
Ja Cie podziwiam Kurcia...Kurcia niestety bardzo dobrze to znam, po czasie wiem, że czasami niestety inaczej niż zabieg się nie da, a tylko przedłuża się czas rozpaczy. Przytulam
Ja muałam skierowanie od rodzinnego na kariotypy po 2 poronieniach, robiliśmy w Rudzie Śl w poradni genetycznej na Nfz, terminy były szybciutkie i potem wizyta z genetykiem, może nie ma sensu robić wszystkiego na prywatHe he he co ci lekarze zalecił w związku ze złym wynikiem? U nas za to badanie w klinice zażądali sobie po 600zl od głowy
A jakieś wytyczne czy zalecenia z kliniki co dalej?Ja muałam skierowanie od rodzinnego na kariotypy po 2 poronieniach, robiliśmy w Rudzie Śl w poradni genetycznej na Nfz, terminy były szybciutkie i potem wizyta z genetykiem, może nie ma sensu robić wszystkiego na prywat
Oczywiście jak tylko sa podstawy, ale u mnie po jednym poronieniu nikt nie byl chetny, a nie lubię chodzić i prosić od jednego do drugiego.Ja muałam skierowanie od rodzinnego na kariotypy po 2 poronieniach, robiliśmy w Rudzie Śl w poradni genetycznej na Nfz, terminy były szybciutkie i potem wizyta z genetykiem, może nie ma sensu robić wszystkiego na prywat
Lekarz rodzinny da ci skierowanie do poradni genetycznej a oni zlecą badanie. Ustal tylko gdzie najbliżej mają kontrakt z nfzTylko kto mi da skierowanie na to